Odensevej 23, 5772 Kværndrup

Forvandlingsklar rødstensvilla på stor grund i veletableret stationsby på Sydfyn

Kværndrup, hvad er det, spørger du? Det er såmænd en mindre men meget veletableret stationsby på Sydfyn med et flot udvalg af fornødenheder. Her er blandt andet med en god SuperBrugsen, skole fra 0.-6.klassetrin, daginstitutioner, en god idrætsforening, tandlæge, lægehus samt et antal mindre virksomheder og butikker. Byen ligger cirka midt imellem Svendborg og Odense og har også togforbindelse til begge steder, hvilket gør byen attraktiv for pendlere. Og nu kan I overtage denne gedigne rødstensvilla med 178 etagemeter og en grund på hele 1.021 m². Velkommen til!
 
Her er tale om en gedigen, fuldmuret rødstensejendom fra 1959 med fjervarme. De mange kvadratmeter er ligeligt fordelt på stueplan og kælder og så får I også en integreret garage på 20 m². Indvendigt fremstår boligen primært i original stand og er klar til en overhaling, så den kan blive jeres kommende drømmebolig. Boligen er dog funktionel, som den er, så I kan fint flytte ind i huset, og så gå til projektet
i eget tempo.
 
Indenfor oplever I hurtigt, at det er et bemærkelsesværdigt lyst hus. Særligt stuen får masser af lys ind og har to udgange til to forskellige terrasser. Den ene terrasse er hævet og i hvidmalet, trykimprægneret træ og giver et flot vue over haven og området. Fra stuen giver en skydedør adgang til spisestuen, der lige såvel kan anvendes som et soveværelse/børneværelse. Stueplan indeholder også et køkken, et rummeligt soveværelse med skabsvæg og et fint flisebadeværelse.
 
I kælderen venter endnu mere plads og flere muligheder. Den er højloftet og byder på vaskerum og hele fem gode, disponible rum.
 
Kælderen har udgang direkte til den hyggelige og flot opvoksede have. Her er frugttræer og buske, et stort drivhus samt et nyere redskabsskur.
 
Alt i alt en rigtig spændende bolig med stor grund, hvor du får meget for pengene.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail