Søndergade 1, Nordenbro, 5932 Humble

Charmerende landejendom beliggende på det idylliske Langeland

Denne ejendom er perfekt til dig, der drømmer om at bo på landet med masser af plads. 
 
Ejendommen er et håndværkertilbud, som venter på den rette køber. Her får familien eller parret med gør-det-selv-drømme en oplagt mulighed for at istandsætte og renovere, således at indretningen matcher drømmeboligen. Som prikken over i’et bestemmer I selv, om huset skal være fastbolig eller flexbolig. 
 
Boligen er på 183 m2 og er fordelt på to etager. Udover boligen er der en garage og flere store udhuse, der kan bruges til opbevaring eller forskellige hobbyprojekter, ligesom der er muligheder for mindre dyrehold. 
 
Stueetagen byder på flere stuer, et badeværelse, et bryggers, et pulterrum og en entré. På første sal finder du fire værelser, et badeværelse og to disponible rum, der kan bruges som ekstra opbevaring. 
 
Ejendommen opvarmes med fjernvarme.  
 
Ejendommen ligger naturskønt cirka midt imellem Humble og Bagenkop. Turen til Humble tager kun fem minutter i bil, og her findes alle gængse fornødenheder inklusive to supermarkeder, et apotek, skole og sportshal. Derudover er der også kun 10 minutters kørsel til den skønne badestrand i Ristinge.
 
Vi ser frem til at byde dig velkommen på Sydlangeland, kontakt os for mere information eller for en fremvisning.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail