Kædeby Has 6, 5932 Humble

Velholdt, velordnet og meget charmerende landejendom nær Ristinge på Langeland

Allerede fra man ser den postkasserøde facade, stråtaget og de hvide sprossevinduer, ved man godt, hvad klokken er slået. Det er idyl og Morten Korch af højeste skuffe, vi her har med at gøre. Det gamle landsted fra 1885 ligger aldeles fredeligt i landlige omgivelser på Langeland. Huset har status som flexbolig, og det bedste er næsten, at såvel hus som grund er funktionel og meget velpasset, så ejendommen er nem at gå til.
 
Det skyldes primært de mange forbedringer, der blev lavet fra 2016 - 2022. Her blev lavet nyt toilet på førstesalen, nyt køkken, nyt gulv i massiv Junkers-parket, selvstændigt bryggers og værksted samt opført et anneks i haven. Samlet byder huset på 133 m2 fordelt over stueplan og førstesal. Førstesalen blev lavet i 2009, samtidig med at stråtaget blev skiftet. 
 
Huset er således en fin blanding af moderne komfort og klassisk charme. Der er indlagt gulvvarme  i de fælles opholdsrum og i badeværelset. Samtidig er der synlige loftsbjælker overalt, og i det hyggelige spisekøkken er der brændeovn og vitrineskabe. Både fra stuen og fra køkkenet er der udgang til udemiljøet.
 
Samlet set er der hele seks værelser i huset, af hvilke det ene pt. har åbent forløb fra køkkenet. Det er derfor et hus med plads til, at man kan samle familie og venner til højtider eller til et par hyggelige dage på landet. Toilettet på førstesalen er desuden forberedt til, at man kan etablere en bruseniche, som i øvrigt følger med. Endelig har huset også et bryggers med vaskefaciliteter og et værksted.
 
Også haven er én stor fornøjelse. Haven og terrassen i baghaven er elegant lavet og skaber en god ramme for at nyde udelivet. Annekset ligger overfor hovedhuset og er indrettet som ét stort og virkelig hyggeligt selskabslokale. Man kunne dog ligeledes indrette to værelser, hvis det skulle være. Foran annekset er der lavet et flisebelagt overdække, hvor grillen kan stå.
 
Endelig har ejendommen et redskabsskur med udebruser foran, en indkørsel med plads til flere biler. Der er også godt internet på ejendommen, så man eksempelvis kan arbejde fra huset.
 
Der er otte minutters gang til en badestrand og 10 minutters kørsel til det populære område ved Ristinge Strand.
 
Ring hellere og bestil en fremvisning i dag!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail