Vormark Bygade 19A, Vormark, 5874 Hesselager

Villa og 3 byggegrunde sælges samlet

Velkommen til landsbyen Vormark på Sydfyn hvor vi samlet udbyder en 156 m² stor villa med tilhørende udhus på 123 m² samt 3 byggegrunde på hhv. 1062 m², 1058 m² og 980 m².
 
Grundene er færdigmatrikulerede og beliggende på hhv. Svinget 10, Svinget 12 og Vormark Bygade 19. De er ikke byggemodnede og tilslutningsomkostninger til el, vand og afløb, afholdes af køber ved bebyggelse.
 
Villaen, som ligger på en 1935 m² stor grund, er ikke det nyeste skud på stammen, men huset er solidt, og med den gode pris, er der også plads til lidt forbedringer. Boligens kvadratmeter er fordelt over to plan, og dertil er pladsen udnyttet optimalt. Resultatet er tre soveværelser og en stor repos på første sal, mens stueplan er indrettet med en stue, et spisekøkken, et badeværelse og en entre.
 
I udhuset findes et ca. 75 m² stort, højloftet rum, der eksempelvis kan indrettes til værksted. Herudover får man i bygningen rådighed over yderligere 45 m² som er fordelt på fem rum.
 
Vormark ligger i de skønneste grønne omgivelser med marker og hegn og smukke gamle huse. Samtidig er beliggenheden praktisk, når hverdagen skal fungere. Der er nemlig under en kilometer til både skole og børnehave og blot omkring halvanden kilometer til Hesselager, som byder sig til med en stor dagligvarebutik, apotek og detailhandel. Desuden er der cykelafstand til flere gode badestrande.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail