Thingsagervej 10, 5874 Hesselager

Højtbeliggende familievilla på fredelig vej i Hesselager

På Thingsagervej 10 i skønne Hesselager får du en yderst velholdt, højtbeliggende, muret villa fra 1970. Med 166 kvadratmeter boligareal, en 21 kvadratmeter stor udestue og en rummelig kælder på hele 109 kvadratmeter, er der masser af plads til både familiehygge og gæster.
 
Træd indenfor i den indbydende entre, hvor du straks mødes af originale døre og skabe i teak. Entréen fører dig videre til et rummeligt køkken med spiseplads og direkte adgang til husets 2 stuer, der begge er prydet med flotte parketgulve. Den størst af stuerne byder på hele 40 kvadratmeter og giver således masser af plads til både afslapning og festlige sammenkomster.
 
Oveni herligheden får du tre gode værelser og et badeværelse med flotte originale klinker. Du kan endvidere slå dørene op til den lyse udestue, hvor du kan nyde solens stråler året rundt, eller træk dig tilbage til den overdækkede terrasse og lad tankerne flyve frit. Og med en rummelig kælder, der inkluderer en praktisk indbygget garage på 23 kvadratmeter, er der ingen mangel på opbevaringsplads eller muligheder for hobbyaktiviteter.
 
Udenfor venter en skøn lukket have med drivhus, hvor du kan dyrke dine egne grøntsager eller blot lade roen sænke sig efter en travl dag.
 
Med en grund på 1103 kvadratmeter får du en ejendom, der ikke kun er et hjem, men også en drøm om det gode liv.
 
Adressen er placeret på en rolig vej i et yderst børnevenligt kvarter og i gåafstand til Meny supermarked, apotek, skole og offentlig transport. Her er lokalmiljøet godt, og børnene kan trygt færdes på egen hånd ad de rolige villaveje. Derudover tager det blot tyve minutter i bil til Svendborg eller Nyborg.
 
Lad Thingsagervej 10 være rammen om din fremtid - kontakt os for en fremvisning og oplev dette unikke hjem med egne øjne.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail