Kalkvej 21, Vormark, 5874 Hesselager

Velholdt landejendom nær dejlig badestrand på Sydfyn

Hvis nærhed til hav og strand, fred og ro og dét at have plads og mulighed for næsten hvad det skulle være, står højt på jeres ønskeliste, er denne landejendom på Sydfyn til for jer. I får en 34.980 m² grund med en stor have, et lille stykke skov og en mark, I kan vælge at bortforpagte eller måske anvende som hestefolde. På grunden ligger en trelænget gård med 127 m² stuehus og flere udbygninger såsom garage, værksted og lade. Velkommen til!
 
Ejendommen er helt tilbage fra 1850. De tre længer står flotte med hvidpudset facade, sprossevinduer, og en stor gavlkvist på stuehuset giver ejendommen lidt ekstra pondus. Et træpillefyr sørger for opvarmningen, og der er gulvvarme i en stor del af stuehuset. Som helhed fremstår stuehuset i pæn stand og har samtidig charmen fra det gamle hus.
 
Planløsningen er meget familievenlig, og alle rum er af en god og anvendelig størrelse. I får tre soveværelser, det ene med forbindelse til et mindre værelse, et nydeligt, tosidet køkken, to stuer en suite samt et badeværelse og et bryggers. Endelig har huset også en uudnyttet førstesal, der potentielt kan give jer flere kvadratmeter.
 
Den ene længe er indrettet med en højloftet lade og en stald i forlængelse. Begge er store lokaler med mange muligheder for anvendelse. Den anden længe er indrettet med et disponibelt rum og et fyrrum med adgang til et stort værksted. Det blev opdateret i 2020 og har hejseport og er forberedt til gulvvarme. Fra værkstedet følger en garage, der ligeledes har hejseport. Er I interesserede i hestehold, kan der indrettes hestebokse i laden eller i garagen.
 
I kommer til at bo i det åbne landskab uden veje eller naboer nærved. Der er dog kun fem minutter på cykel til Klintholm Strand ved Bøsøre. Indkøb og skole foregår i Hesselager fem minutters kørsel fra adressen.
 

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail