Kalkvej 12, Vormark, 5874 Hesselager

Gennemført ejendom fra 2013 med masser af disponibel plads - blandt marker på Sydfyn

En bolig på 350 m², en garage på 140 m², en lade på 360 m² og en grund på 6.976 m² - det lyder umiddelbart lidt uoverkommeligt. Men det er det faktisk ikke! Dette er nemlig en rigtig lækkerbisken af en ejendom, der er skabt til at være nem at have med at gøre og til at holde i mange år frem. Stuehuset blev opført i 2013 i rigtig gode materialer, garagen er ejendommens oprindelige, men totalrenoveret, mens laden blev bygget i 2014.

Ejendommen ligger smukt mellem bølgende marker på Sydfyn blot 800 meter fra den flotte Klintholm Strand ud mod Storebælt. Der er 5,5 kilometer til indkøb i Hesselager, hvor der også er apotek, en god skole og pasningsmuligheder.

Som helhed emmer ejendommen af kvalitet og overskud fra enden til anden. Alt er fuldmuret, og vinduerne er i plast for nemt vedligehold. Tagrenderne er i zink, og stuehuset har et flot ædel-engoberet tegltag. Hele ejendommen har IHC-el styring, der kan styres fra mobilen, og der er gulvvarme overalt, der drives af et jordvarmeanlæg. I huset er køkken, bryggers og det ene badeværelse fra Svane. Sådan!

Garagen er indrettet med hele tre fjernbetjente hejseporte og har desuden et værksted og et badeværelse. Her er også en førstesal, som dog ikke er helt færdiglavet. Laden har også fjernbetjent hejseport, og da ejendommen er delvist godkendt til erhverv, egner den sig eksempelvis fortrinligt til en håndværker.

I kommer til at bo i en lys og moderne bolig, hvor man virkelig mærker husets rummelighed. Alle opholdsrum og værelser er dejligt store, og i stueplan er der åben planløsning mellem køkken og stue. Førstesalen har loft til kip med synlige bjælker og ekstra store vinduer, der giver en flot udsigt over området.

En på alle måder imponerende ejendom.

3D TOUR

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail