Gudmevej 30, 5874 Hesselager

Villa klar til makeover - smuk udsigt over åbne marker

Leger I med ideen om at flytte på landet - uden dog at være heeelt ude på landet, er villaen her i Hesselager et godt kompromis. Byen har en god, stor Meny, eget apotek og lægehus samt skole og børnehus. Lyder det som noget, har vi her i udkanten af byen, en fin villa, der trænger til en opdatering og således kan formes alt efter, hvordan I gerne vil bo.

Huset ligger på en 1.044 kvadratmeter stor grund op til en lille skov. Grundens størrelse giver mulighed for at lave en tilbygning, hvis husets 90 m² ikke rækker.

Der er god værdi i huset, som det står. De 90 boligkvadratmeter følges op af en kælder på 54 m², hvilket samlet giver 134 disponible kvadratmeter. Køkkenet står pænt, og det samme gør badeværelset, der har muret bruseniche og loftsspots. I kan naturligvis også ændre planløsningen, som I har lyst til og eksempelvis skabe et moderne køkken-alrum.

Den store have er også et stort aktiv. Her er masser af plads til at børn kan tumle, og vil I have køkkenhave, drivhus, stauder eller en regulær legeplads til ungerne, er mulighederne til det.

Foruden Hesselagers fine tilbud til dagligdagen er der fra adressen heller ikke langt til Storebælt. Ved Bøsøre og Stokkebæk finder du nogle af Fyns bedste sandstrande, mens kystbyen Lundeborg lokker med hyggelig havnestemning.

Alt i alt en ejendom der kan formes efter jeres ønsker og i kraft af den store grund, har masser af potentiale.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail