Søndergade 47, 5884 Gudme

Meget velholdt villa på 170 m2 med smuk have - et kvarters kørsel fra Svendborg

Nuværende og indtil videre eneste ejer af denne fine villa i Gudme har boet i huset i 48 år. Som ny ejer får i her 170 m2 stor villa og en usædvanligt smuk have. Begge dele er særdeles flot holdt gennem årene og med både en god garage og et stort og lækkert værksted, er her stort set alt, man kan ønske sig.
 
Noget tilsvarende kan siges om beliggenheden i Gudme - den lille, sydfynske landsby, der i det meste af Kongeriget er kendt for håndboldklubben GOG. Villaen ligger centralt i byen med gåafstand til Gudme Sø, det på egnen “verdenskendte” Gudme Slagteri og ikke mindst byens særdeles velassorterede købmand. Derudover har byen også bibliotek, børnehave og folkeskole.
 
Nuværende ejer har holdt huset samvittighedsfuldt gennem årene, og det fremstår derefter. Af større poster kan nævnes et nyt Kvik-køkken fra omkring 2013, renovering og ombygning af det ene badeværelse omtrent samtidig og nye fliser (herregårdssten) i indkørsel og i haven i omtrent 2015. Huset har derudover et solcelleanlæg og gulvvarme på begge badeværelser.
 
Huset præsenterer sig godt i den rummelige entré, hvor der er trappe til førstesalen. Entréen giver videre forbindelse til et badeværelse, et bryggers, et flot og rigtig hyggeligt spisekøkken og til opholdsstuen. Det er en vinkelstue, der får lyset ind fra tre sider og har udgang til terrasse mod syd.
 
På førstesalen venter en repos med indbyggede skabe, tre gode soveværelser og et badeværelse. Alle værelser har indbyggede skabe og det største værelse - husets master bedroom - har tilmed udgang til en dejlig altan.
 
Det er tydeligt, at der også er lagt mange kræfter i haven. Der er terrasse i den vinkel, som huset danner sammen med garagen og værkstedet. Én terrasse er overdækket og en anden har markise. Haven byder sig til med smukke bede anlagt i bløde, organiske buer og har en masse flot bevoksning.
 
Ring og bestil en fremvisning i dag!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail