Lindevej 13, 5884 Gudme

Fin etplansvilla på 115 m2 på stor, velholdt grund centralt i Gudme

Der venter en fredfyldt tilværelse i et godt, inkluderende lokalsamfund her i Gudme på Sydfyn. Den lille landsby med det store omdømme (håndboldklubben GOG holder til her) har både en velassorteret købmand, skole, dagpleje, vuggestue og børnehus samt hele to slagtere. Og her på en koteletgrund midt i byen er denne villa nu til salg. 
 
Det er en etplansvilla fra 1964 på 115 m2. Hertil kommer en fin udestue, der føjer godt og vel 20 m2 til det bebyggede areal. Huset byder blandt andet på tre værelser samt en stor og lys stue og passer således fint til såvel en børnefamilie som til et seniorpar. Grunden er på 900 m2 og står både pæn, velholdt og dejligt overskuelig. 
 
Indenfor venter en hyggelig bolig, der fint kan bruges, som den står. Og for de der foretrækker en tidssvarende bolig, er det naturligvis en mulighed at modernisere. Den store lyse stue er et af boligens stærkeste kort. Den er vinkelformet, hvilket gør den nem at indrette og har dertil udgang til udestuen. Her får I endnu et opholdsrum, der forlænger sommeren i begge ender og dertil har fin udsigt til haven. 
 
I modsatte retning grænser køkkenet op til stuen. Det er et nydeligt og lyst køkken med spiseplads, og her er endvidere mulighed for at åbne op til stuen, hvis man er interesseret i at få et moderne opholdsrum med køkken og stue i ét. Fra køkkenet er der også videre forløb til bryggerset, der har egen indgang udefra. Med tre soveværelser får I gode muligheder for både at indrette børneværelser, kontor eller gæsteværelser. Endelig får I også et badeværelse med gulvvarme. 
 
Endelig har ejendommen også to skure, en carport samt et drivhus. 
 
Turen til Svendborg tager et kvarter i bil, og derudover afgår der flere busser blot 300 meter matriklen. 
 
En velbeliggende ejendom, der kan tilpasses mange konstellationer.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail