Bøllemosevej 11, Gudbjerg Skov, 5892 Gudbjerg Sydfyn

Håndværkertilbud på stor grund i naturskønne omgivelser

I Gudbjerg på Sydfyn finder I dette spændende håndværkertilbud, som venter på de rette købere. Her får familien eller parret med gør-det-selv-drømme en oplagt mulighed for at istandsætte og renovere således, at indretningen matcher drømmeboligen. 
 
Ejendommen er opført i 1910 og er beliggende på en fantastisk naturskøn grund. Boligarealet er på 76 m2 med mulighed for udvidelse på 1. salen, det p.t. er uudnyttet.
 
Ejendommen opvarmes med 2 varmepumper og har desuden for nylig fået installeret et Minirenseanlæg.
 
Grunden er på hele 8.902 m2 og har ikke mindre end 2 søer og mange, nydelige gamle træer og buske. Det store grundareal giver mange anvendelsesmuligheder. Det kan være alt fra anlæggelse af en pryd- eller frugthave, opsætning af et orangeri eller et shelter ved en af søerne - eller måske du går og drømmer om at få et mindre dyrehold.
 
Ejendommen ligger omgivet af den dejlige sydfynske natur og i lokalområdet finder man alt, hvad man skal bruge i hverdagen. Du kan handle i Dagli’Brugsen i Gudbjerg og der er ikke langt til hverken skole eller børnehave. For de ældre elever er der Oure Kostgymnasium og Idrætsefterskole inden for en overkommelig afstand. Denne er særlig populær for sine sportslinjer, der tiltrækker elever fra hele landet.
 
Fra adressen er der omkring et kvarters tid i bil til midten af Svendborg og nogenlunde det samme til herlige Lundeborg med den kendte skov og strand og havn og vand.
 
Sammenfattende er Bøllemosevej 11, 5892 Gudbjerg, en ideel adresse for dem, der søger landlig ro i et naturskønt område, så har du hænderne skruet rigtigt på, så ring og aftal tid til en fremvisning af dette spændende håndværkertilbud.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail