Frørup Byvej 26B og 26E, 5871 Frørup

Velholdt og omfangsrig landejendom en halv times kørsel fra Odense

Det er bestemt ikke begrænsningerne, der kendetegner denne spændende ejendom i den lille landsby Frørup på Østfyn. Her venter både en nydelig og velholdt villa i halvandet plan, flere udhuse med et samlet areal på 189 m2 samt en maskinhal fra 2000 på 410 m2 på egen matrikel.
 
Ejendommen ligger for enden af et lukket vænge med udsigt over marker mod vest. Nærmeste større by er Ørbæk, der både har supermarked, apotek, skoler og institutioner samt et fint udvalg af forretninger og spisesteder.
 
Her kan man snildt slå sig ned som familie – oppe på førstesalen, der har stue, 2 værelser og selvstændigt køkken og bad (ej fuldt registreret), kan man evt. indlogere sin teenager eller måske børnenes bedsteforældre. Man kan også vælge at inddrage det uudnyttede loft eller bygge lidt om, og bruge huset som en samlet bolig.
 
To af udhusene er ekstra store og har adgang direkte fra boligen. Her er god plads og mulighed for næsten hvad som helst - det være sig værksted, atelier, hobbyrum etc. Det ene rum er indrettet som en garage med skydeport. Og så er der maskinhallen, der ligger overfor garagen. Her venter endnu mere plads og med en loftshøjde på 7,70 meter, er mulighederne rigtig mange - særligt for en håndværker eller én med behov for lagerfaciliteter.
 
Boligen fremstår generelt i nydelig stand. I stueplan er der pæne listelofter med synlige bjælker. Køkkenet står nydeligt i tidløst design og har et alrum i forlængelse. Hertil kommer to værelser, et badeværelse og en stue. Der er gulvvarme i størstedelen af stueetagen. Garagen er indrettet med et vaskerum og et fyrrum. Der er adgang til førstesalen både herfra og fra selve boligen.
 
Ejendommen opvarmes ved træpillefyr. Grunden er på samlet ca. 3.447 m2. I får her en hyggelig have, en stor gårdhave samt en ligeledes stor gårdsplads foran ejendommen. Alt i alt en spændende landejendom, der kan bruges i mange forskellige henseender.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail