Reventlowsvej 32, Korinth, 5600 Faaborg

Velholdt villa med blandet bolig og erhverv god, synlig placering i Korinth på Midtfyn

Denne ejendom ligger centralt og meget synligt i den lille by Korinth på Midtfyn 10 kilometer nordøst for Faaborg. Byen har udover et godt sammenhold og et aktivt medborgerskab blandt andet efterskole, kro, kulturhus, en DagliBrugsen og en rigtig god idrætsforening.
 
Ejendommen er i halvandet plan og byder samlet på 184 kvadratmeter erhverv og 68 boligkvadratmeter. Kælderen er fuld og er således på 92 m2 ligesom stueplan. Ejendommen er løbende vedligeholdt og er således i god stand. Der var tidligere bank i ejendommen, som helt automatisk tog sig af ejendommens vedligehold. 
 
Stueplan bliver p.t. brugt til erhverv af nuværende ejer, men bliver ledig for ejer. Etagen er indrettet med et stort kontorrum i midten, hvorfra der er adgang til flere andre lokaler - herunder et tekøkken og et trapperum med adgang til kælderen og førstesalen.
 
Førstesalen, de er udlejet, er indrettet som en hyggelig treværelses lejlighed med stue, to soveværelser, et køkken og et toilet. Etagen fuldendes som bolig, da der er adgang til et flot badeværelse i kælderen. Det har både badekar og vaskefaciliteter. Kælderen er derudover indrettet med fire disponible rum samt et gæstetoilet, der kan benyttes af erhvervsafdelingen i stueplan.
 
Sikkert er det, at beliggenheden er virkelig god - også i erhvervsøjemed. Huset ligger lidt for sig selv og meget synligt på landevejen mod Faaborg centralt i byen. Her er gode muligheder for skiltning, og der er allerede etableret parkeringsplads på grunden.
 
Ring og bestil en fremvisning i dag!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail