Østervej 6, Østeregnen, 5935 Bagenkop

Gennemrenoveret flexbolig i smukke omgivelser på Sydlangeland

Der er smukt på Langeland, og omgivelserne omkring dette etplanshus på den sydlige del af øen er ingen undtagelse. Huset ligger smukt i terrænet blandt hattebakker, skove og marker omkring 20 minutters gang fra en fin badestrand. Her er så fredeligt som man kan ønske sig, men stadig blot tre minutters kørsel til fornødenheder i Bagenkop. Huset byder på 112 pæne kvadratmeter, og det kan både anvendes som fritidshus og som helårsbolig - velkommen til!
 
Den nu nedlagte Magleby Skole lå på den anden side af vejen, og huset var, sammen med to andre på vejen, oprindeligt skolelærerhuse. Nuværende ejer købte huset i 2018, hvorefter det blev sat i stand fra ende til anden. Huset fik blandt andet nye lofter, vægge og gulve, nye elinstallationer, ny brændeovn og et nyt badeværelse. Ejendommen opvarmes i øvrigt ved fjernvarme.
 
Tingene er lavet ordentligt og det er således en nydelig og velfungerende ejendom, I overtager. Indretningen er også meget velfungerende. De fælles opholdsrum består af køkken-alrum med udgang til terrasse og en stue med brændeovn. Køkkenet har adgang til et bryggers med vaskefaciliteter og egen indgang udefra.
 
I den anden del af huset venter tre værelser, en entré samt et rummeligt badeværelse med gulvvarme og en separat bruseniche med vindue.
 
Også haven fik sig en overhaling og står i dag nem, overskuelig og indbydende. I bliver med garanti lykkelige over den store fliseterrasse mod syd, som har udgang direkte fra alrummet. Herfra kan I både kigge ud over græsset og beplantningen i haven og videre ud over områdets bølgende marker. Haven har desuden masser af brombær samt et par frugttræer. Endelig har ejendommen også en stor indkørsel samt en muret garage.
 

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail