Nannasvej 24C & 24A, 5700 Svendborg

Gennemført ejendom med central beliggenhed i Svendborg

Kunne du tænke dig at flytte ind i 130 m² ren luksus med egen vinkælder midt i Svendborg, bør du bestemt se nærmere på denne gennemrenoverede ejendom, der udover den store lejlighed på 130 m² indeholder endnu en lejlighed på 40 m².
 
Under renovering af denne ejendom har kvaliteten haft særdeles høj prioritet og man er intet sted gået på kompromis. Bemærk blandt andet de smukke, brede egetræsgulve, den lyse sandsten i vindueskarmene og den gennemgående gulvvarme. Lysindfaldet i boligen er samtidig helt fantastisk via de mange vinduer, som alle er elegante og charmerende med sprosser. Den største af lejlighederne har desuden ovenlysvindue med automatisk åbning og regnsensor.
 
Som oplyst er ejendommen p.t. opdelt i to enheder, men disse kan sagtens sammenlægges til en samlet bolig, såfremt du ønsker det hele for dig selv. Til ejendommen hører desuden to parkeringspladser, hvilket klart er en fordel på denne centrale beliggenhed i Svendborg.
 
Begge lejligheder er i forskudte niveauer. I den største er køkkenet placeret oppe med udgang til en 15 m² solrig tagterrasse. De hvide elementer fra Kvik matcher den nordiske stil, og den imponerende loftshøjde mod akustikloftet bliver ekstra stemningsfuldt af de fritlagte bjælker. Der er åbent til spisestuen, og en række trin leder ned til dagligstuen med dobbeltdør til udearealet, og gelænderet er sammen med detaljer i viktualierummet, vinkælderen og terrassen specialfremstillet af en smed til stedet. Afslutningsvis rummer lejligheden et stort soveværelse og et skønt badeværelse.
 
Vinkælderen er et kapitel for sig. Den er opbygget i en rustik stil med flere spændende vinkler og kroge – et helt særligt rum, der leder tankerne mod sydlige vingårde.
 
Ejendommens anden enhed byder på et tilsvarende nydeligt køkken i åben forbindelse med stuen, og foruden hoveddøren er der også udgang direkte fra køkkenet. De 40 m² beboelse suppleres med yderligere 32 m², er er fordelt på viktualierum, gangareal og et rummeligt badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
 
Udendørs råder man foruden tagterrassen over en flisebelagt terrasse, og endelig er der er opført to aflåselige skure, så hver lejlighed kan få sit eget.
 
Ejendommen er beliggende i gåafstand fra Svendborgs pulserende liv, det være sig fristende spisesteder, et væld af specialbutikker, kulturoplevelser og ikke at forglemme den skønne stemning på havnen. I nærheden har man også de mere praktiske faciliteter såsom skole, daginstitution, indkøb og en masse sportsfaciliteter. Man kan gå til Svendborg Station, og der er kun fem minutter til motorvejen i bil.
 
En helt særlig ejendom, der simpelthen bør opleves.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail