Willemoesvej 24, 5700 Svendborg

Klassisk arkitektur i et særdeles attraktivt område af Svendborg

Man forstod at bygge villaer i starten af 1900-tallet, hvor der blev kælet for detaljerne. Det skinner tydeligt igennem på denne elegante rødstensvilla i Svendborgs strandvejskvarter, hvor finesser træder frem i det røde murværk sammen med sprossevinduerne, den hvide gesims og det halvvalmede tag.
 
Tonen er slået an allerede udefra i selskab med den fine forhave. Træd ind og se, hvordan forventningerne indfries. De to stuer en suite forbindes af en dobbeltdør med fyldninger og glaspartier, og den ene stue har ydermere loft med stuk. Lysindfaldet er fremragende i dem begge, og mod sydvest er der udgang til terrassen. Få skridt leder til køkkenet, hvis opbygning i vinkelform giver plads til en hyggelig spisekrog. Stueetagen fuldendes af et soveværelse og et badeværelse med brus.
 
På førstesalen åbnes der for en masse muligheder, idet etagen rummer et køkken, et toilet, et værelse og endnu to stuer en suite. Den ene stue har dobbeltdør til altanen og fra etagen er der desuden udsigt til vandet.
 
I den højloftede kælder, hvor der er store vinduer, hvilket giver en dejligt lysindfald, finder I fire disponible rum, det ene med gulvvarme samt et viktualierum.
 
I baghaven får I glæde af solen det meste af dagen, for den vender nemlig perfekt. Verandaen med altan over er renoveret i august 2024 og står som en skøn oase i selskab med plænen og den enkle beplantning. I skal også bemærke det store redskabsrum.
 
Ejendommen har haft samme ejer i 67 år, hvilket taler til kvaliteten på både boligen og ikke mindst beliggenheden. 
 
Beliggenheden i Strandvejskvarteret kombinerer nemlig det bedste fra begge verdener. Her bor man fredeligt i passende afstand fra byens puls og energi, uden at det tager mere end 5-10 minutter at gå til byens handelsstrøg og togstation. Samtidig kan man nyde godt at være nær ved vandet, lystbådehavnen og stranden med alle de muligheder, det indebærer.
 
En sjældent udbudt ejendom, der skal opleves på en fremvisning.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail