Stenbækvej 11, Vesteregnen, 5932 Humble

Charmerende sommerhus tæt på strand og natur

Leder du efter et klassisk sommerhus med plads til hele familien og en fantastisk beliggenhed? Så behøver du ikke lede længere! Dette mørkmalede sommerhus med hvide vinduer og døre byder på hele 79 veludnyttede kvadratmeter i halvandet plan. Her får du en rummelig entre, et hyggeligt køkken/alrum, fire lyse soveværelser og et badeværelse.
 
Sommerhuset er opført i 1974 og ligger på en grund på 1.203 m², der giver masser af muligheder for udendørs aktiviteter. Med træterrasse på begge sider af huset kan du nyde solen fra morgen til aften, mens børnene leger på den store græsplæne.
 
Huset opvarmes energieffektivt med varmepumpe.
 
Beliggende i et fredeligt og naturskønt sommerhusområde mellem Ristinge og Bagenkop, er huset ideelt for naturelskere. Området byder på fantastiske muligheder for vandreture langs kysten eller cykelture i det bakkede terræn. Kun en kort gåtur fra huset finder du en skøn strand med badebro, hvor du kan tage en dukkert eller bare nyde udsigten over vandet. Der er også mulighed for at opleve det rige dyreliv i det nærliggende fuglereservat Tryggelev Nor eller du kan køre mod Bagenkop og opleve de vilde heste.
 
Fra huset er der blot 5 minutters kørsel til Bagenkop, der er en charmerende og autentisk havneby. Byen byder på en unik kombination af fiskeriidyl og moderne faciliteter. Her kan du opleve den hyggelige atmosfære omkring havnen, hvor lokale fiskere stadig bringer dagens fangst i land. Du kan handle ind i Dagli’Brugsen og der er flere spisesteder bl.a. Bagenkop Kro, der er kendt for sin store fiskebuffet.
 
Dette sommerhus er det perfekte sted til at trække sig tilbage fra hverdagens stress og jag. Her kan du nyde naturen, havet og den friske luft i ro og fred – alt sammen kun en kort gåtur væk.
 
Kontakt os for en fremvisning, og oplev, hvordan det føles at have dit helt eget ferieparadis.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail