Om os

Vi er friske og engagerede fra morgen til aften …. 

Vores koncept er udviklet fra bunden og bygger på personlig service, så det giver mest mulig værdi for vores kunder. Vi er således frie af pengeinstitutter, mæglerkæder og forsikringer – til fordel for dig.

Har du brug for en snak om boligmarkedet og et økonomisk overblik i forbindelse med et eventuelt salg, er vi altid klar. Du skal blot bestille en gratis vurdering.

Det med småt.. 

CVR: 32212247

Vi er frivilligt medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) og Danske Selvstændige Ejendomsmæglere (DSE), som er de største sammenslutninger af ejendomsmæglere i Danmark.

Som medlem af DE er Meng Bolig & Erhverv fuldt ud omfattet af forsikringer og garantistillelser. Forsikringen, som omfatter ansvarsforsikring og garanti på kr. 2.500.000, er tegnet gennem Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup. Forsikringen dækker formidling af ejendomme i Danmark.

Lovgivning: Forretningen er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om om loven på www.erhvervstyrelsen.dk

Klagemulighed: Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk

 

Få en gratis vurdering
x
Skal jeg sælge din bolig?
Få en gratis vurdering
Tak for din besked
Vi vender tilbage til dig snarest muligt