Walkendorffsvej 39 , Tved , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.495.000 kr.
Nyhed

Velholdt etplansvilla med garage nær skole og indkøb i Tved

En sund etplansvilla med en særdeles attraktiv beliggenhed i Svendborg-bydelen Tved. Det er, kort og godt, hvad vi her kan tilbyde! Boligen er på 116 m² og kan huse såvel seniorparret som børnefamilien. Huset er løbende vedligeholdt og har inden for de sidste 10-12 år også fået nyt tag og nye vinduer.

Beliggenheden er ganske uovertruffen. Huset ligger på en solrig og ugeneret hjørnegrund. Der er både en Fakta og en Spar inden for kort gåafstand, og I med børn vil få glæde af, at Tved Skole og idrætshal også er inden for gåafstand.

Ejendommen er fra 1969. Haven er sydvendt, og her er både bede med buske og blomster til de med grønne fingre, to gode solterrasser samt en fin græsplæne, der lokker til børneleg. Haven har en overkommelig størrelse, og den kan naturligvis også udlægges helt med græs, hvis I foretrækker det. Til ejendommen hører også en garage med tilhørende værksted.

Indvendigt fremstår boligen pæn og velholdt, men har også potentiale til en modernisering. Således har I mulighed for selv kan præge husets stil og udtryk. Én mulighed er eksempelvis at forene køkken og stue i et moderne køkken-alrum. Det åbner boligen op og skaber et sammenhængende opholdsrum, der giver de bedste rammer for samvær og trivsel. Stuen er i øvrigt et dejligt lyst rum med brede vinduespartier mod syd, og rummet er tilmed belagt med smukt egeparket.

Der er tre soveværelser i boligen, der alle har en god og anvendelig størrelse. Ligesom gangen og entréen er de belagt med trægulv. Endelig byder boligen også på et nydeligt flisebadeværelse og et bryggers.

Kort fortalt et sundt og meget velbeliggende hus med masser af potentiale.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020