Walkendorffsvej 29 - 5700 Svendborg

Walkendorffsvej 29 , Tved , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.195.000 kr.

Fuldendt familievilla på fredeligt vænge i Tved

Med både fire soveværelser, to badeværelser og et multirum/legerum er denne villa i den attraktive Svendborgbydel Tved, som skabt til børnefamilien. Huset er på i alt 156 m² og har naturligvis også gode opholdsrum samt en fin have med plads til børneleg. I kommer til at bo på en både stille og tryg adresse direkte og i gåafstand fra Tved Skole, Idrætshal og indkøbsmuligheder. Velkommen til!

Huset er løbende vedligeholdt og har blandt andet får udskiftet flere vinduer og døre de seneste par år. Derudover blev naturgasfyret skiftet i 2018.

Planløsningen er tydeligvis skabt med børnefamilien for øje. Den ene del af huset er indrettet som værelsesafdeling med de fire soveværelser beliggende to og to i hver sin ende. Værelserne deles om de to badeværelser, og mellem værelserne er placeret et godt, mindre opholdsrum. Det er det perfekte legerum for ungerne, hvor de har plads til at tumle uden at forstyrre resten af huset. Her er også et indbygget skab til legesager.

I den anden del af huset venter en vinkelstue, et køkken og et bryggers. Køkkenet har spiseplads og videre forbindelse til bryggerset, hvilket giver en god dynamik mellem de to praktiske rum. I vinkelstuen er det lysindfaldet, der imponerer. Rummet får masser af lys gennem de store vinduespartier mod syd og vest, og her får familien et godt rum til samvær og hygge. Stuen har også udgang til en stor, delvist overdækket terrasse.

Fra terrassen er der videre adgang til haven, der omkranser huset på tre sider. Her får ungerne masser af plads til at komme af med deres energi, og mod øst er der flot udsyn over markerne. Endelig har ejendommen også en muret garage.

Et fortræffeligt valg for børnefamilien, der vil bo fredeligt og trygt nær hverdagens fornødenheder.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020