Vormark Bygade 19A - 5874 Hesselager

Vormark Bygade 19A , Vormark , 5874 Hesselager

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 995.000 kr.

Villa med fem værelser og et stort udhus i velfungerende landsbymiljø

Velkommen til denne hyggelige villa i landsbyen Vormark på Sydfyn. Her får man et samlet boligareal på 156 m² samt et 120 m² stort, højloftet udhus med et væld af anvendelsesmuligheder, eksempelvis er her potentiale til at indrette et værksted med lift. Vormark ligger ikke langt fra Bøsøre Strand - en af Fyns bedste badestrande og ganske tæt på, i Hesselager, findes alt hvad familien skal bruge i hverdagen.

Villaen er ikke det nyeste skud på stammen, men huset er solidt, og tingene fungerer, som de skal. I kan derfor tage eventuelle opdateringer helt i jeres eget tempo. Og med den gode pris, er der også plads i budgettet til små forbedringer hist og her.

Boligens kvadratmeter er fordelt over to plan, og dertil er pladsen udnyttet optimalt. Resultatet er tre soveværelser og en stor repos på første sal, mens stueplan er indrettet med en stue, et spisekøkken, to værelser, et badeværelse og en entre.

I udhuset findes et ca. 75 m² stort, højloftet rum, der som nævnt, eksempelvis kan indrettes til værksted. Herudover får man i bygningen rådighed over yderligere 45 m² som er fordelt på fem rum.

Med til huset hører også en 1935 m² stor grund. Her er plads til trampolin og andre spilopper, ligesom der nemt kan anlægges blomsterbede eller en fin urtehave. Og bevæger man sig lidt uden for egen grund, venter dejlige naturoplevelser i nærområdet. Vormark er næsten sammenhængende med Hesselager, der har praktisk talt alt, man skal bruge i hverdagen: skole 0.-3., børnehus, stort MENY-supermarked, apotek m.v. Både Nyborg og Svendborg kan nås på 20 minutter i bil.

Alt i alt en ejendom med rigtig gode muligheder - nær alt det, som I skal bruge i hverdagen.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800