Vindebyvej 23 - 5900 Rudkøbing

Vindebyvej 23 , Vindeby , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 395.000 kr.

Budgetvenligt villa/fritidshus naturskønt beliggende på Langeland

Her har vi her et hus, hvor de fleste kan være med. For den nette sum af 395.000 kr. bliver du nemlig ejer af denne fine villa, der ligger fredeligt i en lille enklave af huse og gårde på det sydlige Langeland. Huset byder på 93 m², og selvom førstesalen kræver istandsættelse, er huset i det store hele godt og funktionelt, som det står.

Her er tale om en helårsvilla, der dog lige såvel kan anvendes som fritidshus. Huset ligger i det hele taget meget naturskønt. Der er udsigt til åbne marker fra haven, og man kan gå på opdagelse i naturen i de nærved liggende skove.

Foruden huset får du også en grund på hele 973 m² med plads og mulighed for lidt af hvert. Det er en lukket og ugeneret have, hvor du kan skabe et skønt uderum, så du kan nyde sol og sommer på bedste manér.

Som nævnt er boligen funktionel, som den står, men her venter også mange spændende muligheder for dig, der gerne vil opdatere.

Køkken og stue er samlet i åbent rumforløb med en hyggelig, opmuret spisekrog mellem de to rum. Køkkensiden har praktisk klinkegulv, mens stuen er belagt med lyse træplanker. Ved siden af stuen er placeret et soveværelse. Det kan du vælge at sløjfe, såfremt du ønsker en større stue. Derudover har stueplan også et flisebadeværelse med separat brus og en entré.

Førstesalen skal sættes i stand, før den kan benyttes. Etagen byder på to værelser, af hvilke det ene er påbegyndt et renoveringsprojekt.

Alt i alt et fint hus med en fredelig og naturskøn beliggenhed til en overkommelig pris.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800