Vindeby Sundvej 14 , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 4.895.000 kr.

GRUND DIREKTE TIL SVENDBORGSUND, PANORAMAUDSIGT OG PRIVAT BADEBRO

UNDER 100 METER TIL VANDET!

Denne perle af en treplansvilla er som skabt til tv-programmet ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”, for er der én ting, kommende ejere får ved erhvervelsen af disse i alt 183 etagemeter, så er det netop beliggenhed! Her fra Vindeby Sundvej 14 er der direkte panoramaudsigt til det smukke Svendborgsund, hvad enten man befinder sig inden døre, eller nyder morgenkaffen nede i lysthuset for enden af haven- ja, her er 180 graders skue helt til havnefronten i Svendborg og den livlige skibs- og færgetrafik.

Ejendommen er beliggende for enden af en rolig, lille stikvej som det sidste hus. Villaen er opført i 1948 og fremstår velholdt fra top til tå. Det sorte tegltag er fra 2010, og både vinduer og hoveddør blev skiftet i 2011. Ejendommens have er vendt mod vandet og indbyder til mange udestunder i det fri. Her giver træer og hæk yderligere privatliv, og man kan nyde tilværelsen i solen på terrassen eller nede ved den private bade/jollebro.

Inden døre venter en bolig med charme og sjæl, hvor moderne interiør er stilfuldt blendet ind med husets ældre elementer. Stue og entré har et smukt sildebensparket i egetræ, og i både køkken og spisestue kan måltiderne nydes med udsigt til vandet. På førstesalen byder tre soveværelser ind, hvoraf forældresoveværelset har altan vendt mod sundet. Huset har både gæstetoilet og badeværelse, begge pæne og lyse, og i kælderplanet er vaskerum, to disponible rum og garage.

Her er en sjælfuld og privat atmosfære, og få skridt fra indkørslen kommer man direkte til fællesarealet lige ved vandet. Her er delt bådebro, og mange solskinsrige sommertimer kan tilbringes ved vandkanten med badning, sejlads og krabbefiskeri – ren idyl.

Vindeby er beliggende på Tåsinge og er et område, som er populært for alle aldre. Her er både smuk natur, lystbådehavn, sandbadestrand, kort afstand til gode indkøbsmuligheder, skole, idrætsfaciliteter og meget meget mere. Køretiden til Svendborg centrum er cirka 15 minutter på cykel og 5 minutter i bil.

Vi står klar med en fremvisning af denne flotte villa.3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800