Vesterløkken 20 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.975.000 kr.

Den oplagte bolig til børnefamilien i Svendborg

Er I en børnefamilie, eller har I planer om at blive det? Så har vi det helt oplagte hus til jer på en dejlig og rolig beliggenhed i Svendborg. Der er tale om en fin rødstensvilla med masser af plads i halvandet plan plus en kælder med spændende potentiale. Oveni det hele får I en skøn have med sol på terrassen morgen, middag og aften. Kom selv forbi og se, hvor godt I kan indrette jer på Vesterløkken 20.

Dagligdagen som børnefamilie er bare nem her. Dagligvarer butikker, restauranter, hvidevarebutikker, brugskunst og legetøjsbutik kan nås på 5 min på gåben, det vil sige at du har det meste indenfor rækkevidde. Der er også kort gå afstand til Vestre Skole og til flere børne institutioner, derudover kan du på cyklen hurtigt komme til gymnasium og erhvervsskoler.  I kan spadsere til centrum på omkring tyve minutter, hvor havnen og det hyggelige gågademiljø venter.

Huset præsenterer sig klædeligt med tag, der er lagt op i 2013, og inden døre venter en lys bolig, hvor der gemmer sig originale fyrretræsgulve under gulvtæpperne. Hvordan I vil indrette jer, ved kun I, men for indeværende er ruminddelingen således, at stueplan omfatter en vinkelstue med udgang til terrassen, et tosidet køkken, et badeværelse med bruseniche, et værelse med skabsvæg samt gang og entré med trapper til de øvrige plan.

På første sal venter fire værelser, hvoraf det ene har sydvestvendt altan, plus endnu et badeværelse, et tekøkken og en repos. Underetagen er højloftet med egen indgang udefra og god plads på i alt 90 kvadratmeter.

Haven er en drøm for børnefamilien. Mens ungerne brænder krudtet af på græsplænen, der går fra forhaven til baghaven, kan I selv slappe af i solen på den delvist overdækkede lærketræsterrasse fra 2013.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Anne Dissing

Ejendomsmægler

26112217