Vesterbyvej 1 , Vesterby , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.295.000 kr.

Højtliggende ejendom med udsigt mod markerne og kig til havet – tæt på Rudkøbing

Drømmen om at bo på landet i rolige og hyggelige omgivelser kan blive virkeliggjort her på Vesterbyvej 1.

Kun 10 min. fra Rudkøbing kommer I til dette hyggelige landsted med et meget præsentabelt stuehus på 199 m2 beliggende på en grund på 6.280 m2 grund med en stor parklignende have og hertil to regulære udhuse. Til venstre en længe på 357 m2, der består af et højloftet værksted med gode adgangsforhold og port fra begge sider og en tidligere stald. Til højre en stor stålhal på 252 m2 med utallige anvendelsesmuligheder - f.eks. udlejning til opbevaring af både, campingvogne etc.

Alt dette placerer sig ved den store stenbelagte indkørsel, som fører op til husets hovedindgang og som herfra, grundet den højtliggende placering, byder på en smuk udsigt over de åbne marker. Beboere kan ligeledes se frem til villaens tilhørende hyggelige terrassemiljø, hvor morgenkaffen kan nydes med udsigt mod den omkransende, grønne have med træer og buske, som udfolder sig foran terrassen.

I villaens stueplan finder vi på entréens venstre hånd et lyst køkken-alrum med masser af spiseplads, og hvor køkkenet indeholder både stor separat kogeø og gulvvarme. Herfra er der desuden direkte adgang til villaens bryggers. Igennem en mindre entré tilgås desuden også her det ene af villaens værelser. På modsatte side præsenteres vi for et lyst badeværelse med separat bruseniche samt villaens stue og spisestue, som smelter sammen i en åben forbindelse. Villaen råder i alt over 4 soveværelser. De 3 findes på 1. salen, der udover de 3 soveværelser, rummer yderligere 1 disponibelt rum, som kan omdannes til soveværelse.

Vesterbyvej 1 har en fuldkommen naturskøn beliggenhed blot 10 minutters kørsel fra centrum af Rudkøbing. Rudkøbing er Langelands største by og er en hyggelig handelsby med gode dagligvarebutikker og specialforretninger og børnefamilien kan glæde sig over den nye Ørstedsskole fra 2010 0. - 10. kl.) med egen idrætshal og et udvendigt idrætsanlæg med boldbaner og atletikfaciliteter. I Rudkøbing finder vi ligeledes Rudkøbing Havn, som rummer både lystbåde- og trafikhavn samt færgeleje for færgerne til Strynø og Ærø.

Alt i alt en oplagt mulighed for jer, som drømmer om at slå jer ned i naturfredelige rammer og med et godt byliv inden for rækkevidde.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020