Vesterågade 34 - 5672 Broby

Vesterågade 34 , Nr Broby , 5672 Broby

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.250.000 kr.

Indflytningsklar, klassisk villa centralt i Nørre Broby

Velkommen til Vesterågade 34, Broby, hvor denne veldisponerede villa nu udbydes til salg.

Her er der tale om en indflytningsklar bolig fordelt på stueplan, førstesal og kælder samt en garage – en bolig som rummer alt hvad den moderne familie har brug for. Ejendommen opvarmes primært med fjernvarme i stueetagen og med nogle enkelte elradiatorer på førstesalen, som nemt ville kunne udskiftes, så hele huset kører på fjernvarme.

Villaens stueplan byder på et flot køkken med alt hvad du har brug for af hårde hvidevarer og i direkte forbindelse hertil, kommer en stor åben spisestue med højt til loftet. Herudover får du to store sammenhængende stuer som har et godt lysindfald fra de store vinduespartier. Stueetagen byder desuden på en baggang, et lille toilet og trappe til kælderen og førstesalen.

Førstesalen råder over to rummelige værelser og en stor fælles repos som giver adgang til husets store badeværelse. Herudover finder du husets store soveværelse med en dør ud til en fin altan.

Fra huset er her direkte adgang til en stor flisebelagt terrasse, en dejlig oase med plads til havemøbler, grill m.m. Her kan man tilbringe mange gode timer med en kop kaffe og en god bog, eller nyde frokosten med familie og venner. Fra terrassen er der adgang til garagen.

Villaen her placerer sig i Nr. Broby som er en velfungerende by med alle hverdagens fornødenheder inden for kort afstand.

De daglige indkøb klares i Dagli'Brugsen lige rundt om hjørnet. Herudover finder du i byen både læge, sportshal, daginstitution samt Broby fri- og efterskole. Skal du mod Odense eller på motorvejen? Så ligger afkørslen ved Dalum kun 16 km herfra.

Alt i alt tilbydes her en villa med god planløsning tæt på både by og natur – en oplagt mulighed for børnefamilien, den kræsne køber eller det modne par.

Bestil en fremvisning allerede nu og kom selv ud op oplev dette skønne hus – kan du ikke vente så snup en 3D Tour nedenfor her.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800