Vejstrupvej 8 - 5882 Vejstrup

Vejstrupvej 8 , Brudager , 5882 Vejstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 895.000 kr.
Nyhed

Villa på 102 m² og 54 uudnyttede m² - bolig med stort potentiale 8 min. kørsel fra Svendborg

Det er muligheden for fred og ro og for at komme tæt på naturen, der trækker folk til Brudager nær Svendborg. Og netop nærheden til byen gør Brudager til et godt kompromis mellem land og by. Midt i byen ligger denne forholdsvis unge villa fra 1985, som på papiret byder på 102 m². Men faktisk venter der yderligere 54 endnu ikke udnyttede kvadratmeter på loftet, hvilket gør ejendommen attraktiv for dem, der vil have meget hus for pengene, men også vil have plads. Velkommen til!

Huset står i nydelig stand, og I kan fint bo i huset, som det er. I kan naturligvis også opdatere, hvis I foretrækker mere tidssvarende og moderne rammer. Til ejendommen hører også et udhus på 32 m² med tre individuelle rum.

Boligen har en god planløsning med en god disponering af pladsen. Stuen er sydvendt og er vinkleformet. Den grænser endvidere op til køkkenet, hvilket giver mulighed for at skabe et åbent opholdsmiljø, hvis I på et tidspunkt ønsker at opdatere. Køkkenet er i klassisk stil med ægte træ og fyldninger på skabe og låger. Her er også en god spiseplads, hvilket gør rummet til et opholdsrum i sig selv. Fra køkkenet er der adgang til en baggang med vaskefaciliteter og videre adgang til udhus, forhave og baghave.

Boligen indeholder også et flisebadeværelse samt to soveværelser. Og skal I bruge flere værelser eller mere plads i det hele taget er der masser af mulighed herfor på tagetagen. Der er allerede lavet trappe og to tagvinduer.

I får også stor glæde af den dejlige, sydvendte have. Den er velholdt og har blandt andet drivhus, en lille havepavillon og naturligvis en terrasse op ad huset.

Alt i alt en ejendom med en pris, hvor de fleste kan være med og med mere plads, end man skulle tro.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800