Vævervej 24 - 5771 Stenstrup

Vævervej 24 , Kirkeby , 5771 Stenstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.295.000 kr.
Nyhed

Hyggelig villa på bakketop og fantastisk udsigt over marker og skov

Når man sidder på terrassen foran stuen, forstår man godt, at det var udsigten, der i sin tid gjorde udfaldet for nuværende ejer. Huset her i Kirkeby på Sydfyn ligger nemlig højt på en skråning, hvilket giver en flot udsigt over områdets marker og skove. I bliver ejere af en etplansvilla på 138 m², 65 m² kælder og en familievenlig indretning med fire værelser. Velkommen til!

Kirkeby er et hyggeligt lokalsamfund med egen skole, 0.-3., børnehus, en god købmand og nem adgang til motorvejen mod Svendborg og Odense. Der er cykelsti helt til nabobyen Stenstrup. Det er en større by, som har skole med flere klassetrin, et større udvalg af butikker, idrætstilbud samt trinbræt til toget.

Huset fremstår velholdt og i fin stand. Interiøret og materialerne har dog en del år på bagen, hvilket gør huset spændende for jer, der ønsker starte en ny tilværelse i et hus, der afspejler jeres stil, ønsker og behov. Boligen er dog funktionel, som den står, så det er op til jer i hvilket omfang, I vil gå til værks.

Én mulighed kunne være at forene stue og køkken. De to rum deler to vægge, hvilket gør det oplagt at skabe et køkken-alrum. Stuen forlænges ud på den hævede, sydvendte terrasse, hvor den flotte udsigt nydes bedst. To af husets fire værelser er ekstra store og dejlige regulære rum, og så er der fra huset direkte udgang til husets garage.

Der venter flere muligheder i kælderen, som består af fire disponible rum. Her er også mulighed for at indrette endnu et badeværelse.

I får også en smukt anlagt og meget velholdt have med nydelig plæne pyntet med træer og buske, en stor køkkenhave samt et drivhus.

Et udsigtshus der kan formes efter jeres ønsker i et roligt lokalmiljø nær Svendborg.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800