Vævervej 18 - 5771 Stenstrup

Vævervej 18 , Kirkeby , 5771 Stenstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 895.000 kr.

Højtliggende villa med stor kælder, garage samt en hyggelig have.

Der er meget mere ved dette hus end de 100 boligkvadratmeter, der står opført på BBR. Først er der kælderen, som føjer yderligere 77 m2 til bygningen, og hertil kommer både en stor garage med smøregrav, et rummeligt udhus samt en hyggelig have med drivhus. Vi befinder os i det hyggelige lokalsamfund Kirkeby 10 minutters kørsel fra Svendborg.

Byen har egen skole 0.-3. klasse, en god købmand og naturligvis det populære loppemarked Kirkeby Gamle Mejeri - Fyns største kræmmermarked! Der er cykelsti hele vejen til nabobyen Stenstrup, som har skole med flere klassetrin, en god idrætsforening, trinbræt til toget samt et større udvalg af butikker.

Huset ligger på toppen af en bakke og har nyere tag fra omkring 2013. Også indenfor er der pænt og ordenligt med nydeligt trægulv og fine listelofter i det meste af huset. Alt efter temperament kan I naturligvis også vælge at modernisere, hvis I foretrækker et mere moderne look.

Planløsningen er virkelig god og giver mange muligheder alt efter jeres behov. Køkkenet ligger i åben forbindelse til den ene af boligens to stuer, hvilket skaber et godt køkken-alrum. Her er brændeovn og videre forløb til den anden stue, der kan indrettes med hele sofaarrangementet. Stueplan indeholder derudover et badeværelse, entré, et spisekammer samt et soveværelse. Det er tilmed muligt at skabe yderligere to soveværelser i hver af de to stuer.

Kælderen er god og tør og byder på flere disponible rum. Her er plads til vaskefaciliteter, og så er det muligt at etablere et badeværelse her. Fra kælderen er der udgang til haven, der er overskueligt anlagt og nem at passe. Her er også en fin overdækket terrasse og generelt mange muligheder for at skabe et dejligt uderum, der passer til jer.

Alt i alt et godt, lille hus med hyggelig have og nærhed til indkøb og skole 10 min. fra Svendborg.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800