Vårøvej 24 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.035.000 kr.

Smuk landvilla nær unik, fredet natur på Tåsinge

Som ejere af denne landvilla på Tåsinge bliver I nærmest nabo til det 126 hektar fredede naturområde Monnet - et ældgammelt natur- og kulturlandskab med nogle af Danmarks fineste strandenge og et særdeles rigt fugleliv. Villaen ligger i lokalsamfundet Vårø på sydøen og byder på 124 m² bolig i halvandet plan, en grund på 810 m² samt en garage med værksted og direkte adgang fra villaen.

Det er på alle måder en smuk villa: Den rene, hvide facade er pudset, og det halvvalmede tag er fra 2012 - samme år hvor hele førstesalen blev renoveret.
 

Grunden er anlagt med stor indkørsel og masser af disponibel plads på den ene side af huset. Den anden del af grunden byder på en fin, lille have med plæne og en yndig guldfiskedam komplet med vandløb, en lille stenbro og bænke, hvor I kan sidde og nyde hele skuet.

Huset er indrettet med et godt spisekøkken, der har, hvad det skal have. Fra køkkenet kommer bryggerset i forlængelse, der har egen indgang udefra og videre adgang til garagen. I modsatte ende er køkkenet sammenhængende med vinkelstuen, der er et godt gennemlyst rum med vinduer mod både øst og vest. Hertil indeholder stueplan et fint soveværelse, et badeværelse samt et gæstetoilet. Ejendommen opvarmes på fornuftig vis af et træpillefyr.

Renoveringen af førstesalen ses tydeligt, og her får I en repos samt to rigtig gode værelser med garderobeskabe og tagvinduer.

Foruden det fredede naturområde byder egnen også på både skov og marker, og området er på alle måder skønt at bevæge sig rundt i. Nede ved vandet, omkring 800 meter fra ejendommen, ligger en lille jollehavn, som områdets beboere benytter og herfra er der gode muligheder for fritidsfiskeri. Der er indkøb i Landet fem kilometer væk, mens nærmeste skole befinder sig i Lundby fire kilometer væk.

En oplagt mulighed for at komme tæt på naturen og leve et autentisk liv.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020