Udsigten 6 , Vormark , 5874 Hesselager

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 995.000 kr.

Fin villa med hyggeligt indre og lækker solterrasse - i fredeligt lokalsamfund på Sydfyn

Skal der skrues ned for tempoet og op for det gode liv, er denne ejendom i det lille lokalsamfund Vormark på Sydfyn et dejligt sted at slå sig ned. Den 158 m² store villa er på én og samme tid velindrettet, velholdt og særdeles charmerende. I kan især glæde jer til den næsten 50 kvadratmeter store vinkelterrasse, der om sommeren nærmest giver villaen et ekstra rum.

Huset er fuldmuret og flot velholdt. Både taget, husets vinduer samt gasfyret er blevet skiftet siden 2009. Den imponerende gårdsplads med vendeplads og et stort rododendronbed i midten er fra samme periode. Bilen, eller bilerne, kan parkeres i ejendommens dobbeltcarport.

Indenfor fornemmer man tydeligt den særlige charme, man finder i ældre huse, der har fået lov at være sig selv. De flotte plankegulve, de gammeldags døre og dørkamme og væggene med synligt murværk bidrager altsammen til at skabe en hyggelig stemning.

Huset har en meget fleksibel indretning med fire opholdsrum i stueplan, der både kan anvendes som soveværelser og som fælles opholdsrum - alt efter behov. Tre af dem ligger omkring køkkenet, der sammen med bryggerset fungerer som boligens omdrejningspunkt. Køkkenet er udstyret med moderne, hvide elementer og et lækkert Smeg gaskomfur med to ovne, men er stadig charmerende med træbordplader og en lille køkkenø med hjul. Endelig har stueplan også et badeværelse. Førstesalen byder på et stort rum, der fint kan fungere som stue samt et mindre værelse med indbyggede skabe.

Den store terrasse omgiver huset mod vest og syd, og her kan I nyde solens stråler hele dagen. Hertil kommer haven, der er anlagt med græs, hvilket gør den nem at passe og god som legehave. Endelig er her også et udhus.

I nærliggende Hesselager er der både skole og børnehus, en stor MENY og en særdeles aktiv idrætsforening. En af Fyns bedste badestrande Bøsøre Strand ligger desuden blot en kort cykeltur fra Vormark. Både Nyborg og Svendborg kan nås på 20 minutter i bil.

Et flot hus med mange kvaliteter, hvor I kan få en fredelig og indholdsrig tilværelse.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800