Udsigten 22 - 5874 Hesselager

Udsigten 22 , Vormark , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.295.000 kr.
Nyhed

Charme, landidyl og 216 boligkvadratmeter i hyggelig landsby på Sydfyn

Netop der hvor vejen Udsigten “slår en bugt” ligger denne flotte landvilla klar til at nye ejere flytter ind. I får en meget charmerende bolig på hele 216 m² over halvandet plan, der i vid udstrækning er holdt i sin oprindelige stil og udtryk - men med overskud og flere moderne tiltag. Huset ligger i udkanten af landsbyen Vormark på Sydfyn på en overskuelig grund med en hyggelig have, et brændeskur og en 42 m² stor carport.

Vormark er et hyggeligt lokalsamfund med gadekær og et aktivt forsamlingshus med mange arrangementer året igennem. I nabobyen Hesselager finder I mange af de ting, man skal bruge i hverdagen. Her er både apotek, en stor MENY, et par spisesteder samt skole og børnehus. Ved Bøsøre strand finder I tilmed en rigtig fin badestrand, og både Nyborg og Svendborg kan nås på 20 minutter i bil.

Boligens charme mærkes tydeligt i det hyggelige opholdsmiljø i stueplan. Stuen har plankegulv, brændeovn og sprossede bondehusvinduer og er i åbent rumforløb med køkkenet. Også her får I masser af charme i de gammeldags fronter med fyldninger og knobgreb og i de fine gulvklinker. Selvom køkkenet er af ældre dato, er det velholdt og funktionelt. Fra køkkenet følger et godt, stort bryggers, og derudover har stueplan et nydeligt badeværelse samt tre soveværelser.

På førstesalen venter yderligere en stue. Her er kig til vandet, loft til kip, synlige bjælker, et stort kvistvindue og flere Velux-vinduer. Mod øst er der tilmed udgang til en dejlig tagterrasse med flot udsigt over landskabet. Etagen er derudover indrettet med yderligere tre værelser hvoraf der i det lille værelse er gjort klar til badeværelse. Der er bl.a. muret en faldstamme i gavlen. Ydermere har ejendommen fået indlagt fibernet.

Haven kan blive, som I gerne vil have den. Her er blandt andet frugttræer og græsplæne, og så har huset en dejlig bred facade ud mod vejen med stort fliseareal.

En landvilla når den er bedst - fyldt med charme og historie men samtidig tidssvarende og funktionel.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800