Tvedvej 29A - 5700 Svendborg

Tvedvej 29A , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.095.000 kr.
Nyhed

Drøncharmerende bjælkehus med sommerhusstemning - fredelig adresse i Svendborg

Det enkle og mere bekymringsfrie liv er muligt, og som ejer af dette hyggelige bjælkehus, behøver du ikke engang at flytte ud af byen. Det ligger godt tilbagetrukket fra gadens larm i anden række fra Tvedvej to minutter fra skoven Caroline Amalielund og fem minutter fra Svendborgs livlige bymidte - velkommen til!

Her er tale om et virkelig charmerende bjælkehus fra 1966 på 68 m² med fuld kælder og en hyggelig og overskuelig have. Hertil kommer en stor overdækket terrasse og en rigtig hyggelig have. Huset blev malet udvendigt i henholdsvis 2017, 2020 og 2021, og det står i det hele taget pænt vedligeholdt.

Sammen med den tilbagetrukne beliggenhed er der en klar stemning af kolonihave og sommerhus over ejendommen. Her er ganske enkelt virkelig hyggeligt, og det er en ejendom, der virkelig tilgodeser det enkle liv.

Selvom huset ikke kan siges at være moderne, står det pænt og nydeligt. Stuen fik en opdatering i 2016, hvor der blev malet og lagt nyt parketgulv. Det er en vinkelstue, som mod vest har udgang til terrassen via en dør med blyindfattede glas. Den overdækkede terrasse er bare skøn - belagt med gulvtæppe og med aftagelige vinduer hele vejen rundt ud mod haven.

Køkkenet er tresidet og har spiseplads. Det har en del år på bagen og kan naturligvis udskiftes, hvis du foretrækker mere tidssvarende rammer. Badeværelset står nydeligt med hvide vægfliser og mosaikfliser på gulvet.

Kælderen giver huset flere muligheder. Den har en god loftshøjde og er indrettet med vaskerum, viktualierum, værksted og hertil to disponible rum.

Også haven er velholdt og omkranser huset på alle sider. Her er meget frodigt med pæn og varieret bevoksning, der gør haven rigtig hyggelig.

En unik mulighed for at trække sig lidt tilbage og leve et enkelt liv - uden at skulle undvære byen!Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800