Tvedvej 150 - 5700 Svendborg

Tvedvej 150 , Tved , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.295.000 kr.

Flot villa i eksklusive materialer og med en spændende have i Tved

Skibsplanker fra Berry Alloc med evighedsgaranti, en stålbordplade uden sammensvejsninger og marmorvægge af ét klippestykke hører ikke til i kategorien “tilfældige tilvalg”. Det er nøje udvalgte materialer fundet af en feinschmecker, der ved, hvad han vil have. Og det er en generel tendens i huset her på Tvedvej i Svendborg, som siden 2005 og frem til 2021 har fået et væld af opdateringer. I får et hus i halvandet plan med eksklusive materialer, 80 m² kælder, integreret garage samt en fantastisk frodig og spændende have med en lille sø, bålsted og mange terrasser - velkommen til!

Huset ligger i den populære Svendborg bydel Tved, som ikke mindst er populær på grund af Tved Skole. Der er indkøb og børnepasning nær ved, og så det tager blot to minutter at komme på motorvejen.

Ejendommen er fra 1953 og har integreret garage. De mange opdateringer inkluderer nye vinduer og døre fra Rationel i 2006, ny garage, nyt tag og delvis ny førstesal i 2009. Nyt køkken i 2016 fra JKE/Svane, og nyt badeværelse i 2018.

Også indretningen er gennemtænkt. Køkken og stue er samlet i et åbent rumforløb, hvilket giver de bedste betingelser for samvær og trivsel. Køkkenet er udstyret med de bedste hårde hvidevarer Siemens producerede på daværende tidspunkt - samt en støjsvag emhætte fra Thermex, der er integreret i loftet. I stuen giver det flotte skibsplankegulv i eg en lækker strømlinet effekt. Rummet har desuden brændeovn og udgang til lækker træterrasse. Stueplan er derudover indrettet med et soveværelse, et gæstetoilet samt et stort og rigtigt flot badeværelse med store marmorplader på gulv og vægge, spabad samt en glasbruseniche med rainshower.

På førstesalen venter et stort soveværelse, en møblérbar repos samt et godt, disponibelt rum. Der er også masser af disponibel plads i kælderen. Den er flisebelagt bortset fra de to største rum, som har trægulve.

Ring og bestil en fremvisning i dag!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020