Tved Kirkevej 15 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.295.000 kr.
Nyhed

Velholdt etplansvilla nær indkøb, skole og sportshal i Tved

I Tved, lidt uden for Svendborg, ligger denne villa og tilbyder fine rammer for sin næste heldige ejer. Her venter jer en villa i fin stand, som er blevet flot holdt gennem årene, men som indvendigt også er klar til en opdatering. Samlet får I 127 boligkvadratmeter plus yderligere 27 m² udestue - dertil en kælder på 35 m² og en grund på 762 m².

Huset ligger dejlig tæt på mange af de ting, det er godt at have ved hånden som børnefamilie. Tved skole og Tvedhallen ligger godt 500 meter længere oppe ad vejen på samme side som huset, så man ikke behøver krydse nogen veje for at nå frem. Endnu tættere på har I den lokale og velassorterede Spar-købmand, mens bussen afgår næsten lige ude foran hoveddøren.

Ejendommen er fra 1957 og står med pæn facade i rødsten. Siden 2011 har ejendommen fået forbedringer nærmest hvert eneste år. Heri indgår blandt andet udskiftning af alle vinduer og indvendige døre, isolering under taget og på de nye gibs lofter, opsætning af zinktagrender, nye sterne og vindskeder i ivarplank. Endelig blev gasfyret skiftet i 2014-2015. Alt sammen udført i gode materialer og af professionelle håndværkere.

Boligen er indrettet med et rummeligt spisekøkken, et stort og et mindre soveværelse - ideelt som forældresoveværelse og børneværelse, en stue med parketgulv under tæpperne, et badeværelse samt en udestue. Dertil kommer et ekstrastort bryggers med moderne indbygget skab og trappe ned til kælderen.

Haven er hyggeligt beplantet med grøn plæne og bede, og mod vest er der en skøn, ugeneret terrasse med eftermiddags- og aftensol. Dertil er der et stort udhus på grunden med en overdækket terrasse foran.

En spændende ejendom hvor alt “det kedelige” er lavet, så I kan bruge krudtet på at skabe jeres drømmehjem.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800