Tværvej 20 , 5771 Stenstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 795.000 kr.
Nyhed

Velholdt etplansvilla på stor grund i Stenstrup

Der er ikke noget at sige til, at Stenstrup er en populær by for pendlere. Den veletablerede stationsby et kvarter nord for Svendborg har folkeskole, sportshal med mange aktiviteter for både børn og voksne, eget supermarked, flere spisesteder, en god slagter, bibliotek og ikke mindst togforbindelse til Svendborg og Odense. Og her, lige bag byens boldbaner, udbyder vi nu denne velholdte rødstensvilla til salg.

Det er en etplansvilla på 92 m², som derudover har en garage samt et stort værksted og et drivhus i haven. Grunden er på hele 997 m² og giver derfor både masser af plads til udelivets mange glæder og mulighed for at lave tilbygninger til huset.

Ejendommen er som nævnt meget velholdt takket være godt løbende vedligehold. Interiøret har dog nogle år på bagen, hvilket giver istandsætteren mulighed for at skabe en bolig med et helt personligt udtryk.

Huset er opført med saksespær, hvilket skaber en god loftshøjde flere steder i boligen. Indretningen passer fint til såvel den lille børnefamilie og til eksempelvis et ældre par på udkig efter en overskuelig bolig. I får en sydvendt stue med pænt, lyst askeparket og udgang til terrasse, et pænt køkken med en fin, lille spiseplads, to rummelige soveværelser - det ene værelse var tidligere to værelser, der nemt kan genskabes, et badeværelse, et vaskerum og et bryggers med viktualierum.

Går man med moderniseringstanker, kan huset anskues som et blankt lærred. Det vil være oplagt at åbne op mellem køkken og stue og skabe et åbent køkken-alrum. Med en tilbygning kunne man eksempelvis lave en udestue, forlænge stuen eller skabe flere værelser - alt efter jeres behov.

Udvendigt er der anlagt en flot og blomsterrig forhave med græsplæne, mens baghaven hovedsageligt fungerer som nyttehave og giver mulighed for at dyrke egne grøntsager.

Alt i alt en velholdt og fleksibel ejendom, der nemt kan tilpasses den enkeltes ønsker.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800