Traverskiftet 10 , 5881 Skårup Fyn

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.395.000 kr.

Særdeles gennemført og velholdt familievilla i Skårup 8 min. i bil fra Svendborg

Det hører til sjældenhederne at møde en ejendom, der ikke bare er velholdt, men som er opdateret, forbedret og optimeret i en grad, der nærmer sig perfektion. Det er ikke desto mindre, præcis sådan en ejendom, vi her har fornøjelsen at udbyde til salg. Glæd jer til 210 m2 toptunet familievilla i halvandet plan og en 972 m2 særdeles velanlagt grund. Hele herligheden er beliggende på et roligt vænge i byen Skårup seks kilometer øst for Svendborg. Her er både skole 0.-9.), friskole, gode pasningsmuligheder: dagpleje/vuggestue/børnehave, SuperBrugsen og stor idrætsforening med mange muligheder for sport/fritid, bibliotek, arrangementer for alle aldre året rundt.

Renoveringen af huset har været så gennemgående, at det faktisk kun er få ting der oprindeligt. Den høje ambition der er lagt for dagen ses bedst i detaljerne: Huset har et firevejs renseanlæg, der mindsker kalkbelægning, okker etc. Bad/toilet har sensorstyret armatur. Køkkenet har lækre designbordplader og kompositvask, Quooker og hvidevare i high-end klasse samt energibesparende. I 2018 blev alle vinduer/døre skiftet til tre-lags energivinduer i træ/alu med ventilation. i 2020 er taget udskiftet med kvist tilbygning i badeværelse og der er efterisoleret. I det hele taget er huset utroligt billigt i drift. Det har kvalitets varmepumpe og har også fået et flot energimærke B - på en villa fra 1979!

Indretnings- og stilmæssigt er huset også helt med fremme. Stilen er gennemgående sort/hvid/metal, og I får blandt andet et lækkert, hvidt køkken med stor køkkenø, et stort alrum med udgang til terrasse samt en stue ligeledes med udgang til terrasse.

Der er praktisk nok indrettet et gæstetoilet i stueplan, mens badeværelset er placeret på førstesalen. Heroppe er endvidere indrettet fire store soveværelser - det største med walk-in-closet og udgang til solrig altan.

Haven byder på et flot udvalg af træer, blomstrende buske samt en tæt og plan græsplæne. Her er også flere terrasser samt et cykelskur og en dobbeltcarport på den anden side af huset.

En ejendom uden sidestykke, der skal ses "live"!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020