Torpevej 26 , Torpe , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.795.000 kr.

Villa med plads til den almindelige familie, flere generationer eller ferieboligudlejning.

Mindre end 10 minutters kørsel fra Rudkøbing midtby ligger et landsted. Og det er ikke et hvilket som helst landsted. Med to boligenheder og hele tre køkkener, er det velegnet til, at flere familier kan bo sammen eller til eksempelvis ferieudlejning. Med ca. 15.000 m² jord er her plads til såvel hestehold eller andre mindre dyrehold, og dertil kommer en swimmingpool, egen skov, flere værksteder og, ikke mindst, at hele ejendommen er i superflot stand.

Det er med andre ord en drømmeejendom for de aktive, de sociale, og de der kan lide at få noget fra hånden. Nuværende ejere har boet der siden 1975 og har hygget sig med løbende at renovere og forbedre ejendommen. Den ene af ejerne er håndværker, så det er gjort ordentligt lige fra starten af. Charme er her også rigeligt af, for trods den flotte stand er stilen udpræget landlig og inventaret er retro, på den rigtig fine måde.

Ejendommens to boligenheder befinder sig henholdsvis på stueplan og på førstesalen og har separate indgange. Indretningsmæssigt bydes blandt andet på fire badeværelser, seks soveværelser, tre køkkener og tre stuer.

Glæd jer eksempelvis til det hyggelige spisekøkken i stueplan, bryggerset med ovenlys, klinkegulv og vægge med monterede paneler i træ og til den fantastiske stue på førstesalen med ekstrahøjt kiploft, synligt hanebånd, og træ på både gulv og vægge. Glemmes skal heller ikke det ekstra store badeværelse i stueplan med tilhørende sauna.

Badeværelset er fornuftigt nok placeret nær ejendommens swimmingpool, der med en god længde og en dybde på 1.20 meter sagtens kan bruges til at tage et par baner. Haven er en attraktion i sig selv og er, som resten af ejendommen, velorganiseret og velholdt. Det meste af grunden er lige nu forpagtet væk, men kan naturligvis generhverves hvis det ønskes. Ejendommen råder også over flere udhuse, heriblandt en lade, med mange anvendelsesmuligheder.

En ejendom der giver størst tænkelig frihed og mulighed for at prøve ting af. Og har I brug for et større grundareal, kan et tilliggende jordareal på ca. 4 ha tilkøbes.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800