Toftevej 5 , 5771 Stenstrup

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.495.000 kr.
Nyhed

Rummelig og indbydende familievilla i Stenstrup

170 boligkvadratmeter, en god indretning med mange værelser, store opholdsrum og en god placering midt i Stenstrup - en veletableret stationsby med skole, gode institutioner og indkøbsmuligheder cirka 12 kilometer nord for Svendborg. Læg dertil en hyggelig have, en muret garage og et væld af opdateringer inde og ude, og I har et supergodt udgangspunkt for tilværelsen som børnefamilie.

Stenstrup byder på en fin palette af tilbud. I kort gåafstand finder I både Stenstruphallen, Issø-skolen, læge, tandlæge og bibliotek. Dertil har byen også en god Dagli’Brugs, flere spisesteder samt et par tankstationer. Glemmes skal ikke togstationen, der giver pendlere nem adgang til Svendborg og Odense.

Villaen er fra 1970 og fremstår med pæn facade i gulsten, nyt tag i cementtagsten fra 2015 og træ/alu-vinduer fra samme år. Indenfor kan I glæde jer til et flot Vordingborgkøkken og et indbydende bryggers – begge fra 2015.

Boligen centreres om den store stue. Den består af to sammenlagte rum, der nemt lader sig indrette som henholdsvis spiseafdeling og opholdsafsnit. Rummet får masser af dagslys ind fra syd og vest og har desuden udgang til en terrasse. Køkkenet ligger umiddelbart “bag” stuen og er stilfuldt holdt i sort/hvid. Det har et helt rent look med alle hvidevarer integrerede - heriblandt et vinkøleskab.

Én ting, der skiller huset ud fra mængden, er skabspladsen. Entréen har et stort gulv-til-loft skab med skydelåger, og et endnu større er at finde i det walk-in-closet, der hænger sammen med husets master bedroom. Hertil får I yderligere tre værelser, to badeværelser med gulvvarme samt et bryggers ligeledes med skabe.

Haven fungerer som en udendørs udvidelse af boligen og byder på en stor plæne til børneleg og to terrasser, hvor I kan slappe af i solen.

Et godt og sundt hus med plads inde som ude - vi ses til fremvisningen!


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800