Tingstedet 22B , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Andelsbolig
Pris: 607.451 kr.

Ingen brochure tilføjet

Attraktiv andelsbolig med lille have og lav boligafgift

Velkommen til Tingstedet 22 B, hvor dette fine rækkehus står klar til at modtage sine nye ejere. Her venter jer en andelsbolig på 86 velindrettede kvadratmeter samt en suveræn, vest vendt have med en fliseterrasse. Drømmer man også om en rolig beliggenhed og kort afstand til byens faciliteter, så tag endelig et kig nærmere på denne perle af et rækkehus.

Hoveddøren byder ind til entréen og herfra er der adgang til stuen, husets ene værelse samt til badeværelset, der har gulvvarme og separat bruseniche. Den rummelige stue er velindrettet og kan rumme både sofakrog og et spisebord til gæstebesøg. Dertil gemmer boligen på et soveværelse og et pænt køkken med god plads til et mindre spisebord, og videre fra køkkenet er der adgang til bryggers og bagindgang.

Fra husets stue er der udgang til terrassen og haven, der omkranses af hæk og hegn, hvilket giver jer en privat og fuldstændig ugeneret udeoase til en eftermiddag i solen. Og foran hoveddøren venter endnu en terrasse samt et redskabsskur og en p-plads. Og så skal I ikke tænke på varmeregningen, idet huset fik nye lavenergi vinduer og døre i 2017 – således er varmeudgiften, iflg. energimærkning, beregnet til under 400 kr. pr. måned!

Adressen er placeret på en rolig, lukket vej i et yderst børne- og ældrevenligt kvarter og i gåafstand til Meny supermarked, apotek, skole og offentlig transport. Her er lokalmiljøet godt, og børnene kan trygt færdes på egen hånd ad de rolige villaveje. Derudover tager det blot tyve minutter i bil til Svendborg eller Nyborg.

Kort fortalt en bolig med mange kvaliteter og et godt valg for dig, der ønsker at bo i fredelige og trygge omgivelser tæt ved alle faciliteter.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800