Tanghavevej 31 , 5883 Oure

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 895.000 kr.

Idyllisk og velholdt landvilla nær Oure og Lundeborg

Der er masser af gode grunde til at flytte på landet. Her kan man leve et mere autentisk og roligt liv i pagt med naturen, og da tempoet er et andet, bliver stress og jag udskiftet med fred og harmoni. Alt dette og mere til sidder solidt i væggene på denne fine og velholdte ejendom, der ligger smukt i det sydfynske landskab nær de kendte Skolerne i Oure og blot fire kilometer fra sommerbyen Lundeborg - kendt for den flotte sandstrand.

I får en både hyggelig og moderne villa på 163 m² over halvandet plan, der ligger på en overskuelig grund på 553 m². Opvarmningen sker ved en pilleovn, der sikrer en ganske overskuelig varmeregning. Huset er endvidere forholdsvis fremtidssikret mod oversvømmelse, da det har fået nedgravet en faskine.

Indvendigt kan I glæde jer til en moderne, åben indretning. Det gælder ikke mindst det store køkken-alrum i stueplan. Her venter et moderne køkken fra 2011 med pæne fronter og brede skuffemoduler. I det ene hjørne varmer pilleovnen, og alrummet er stort nok til både et stort spisebord og ekstra møblement. Bryggerset er praktisk nok placeret ved siden af køkkenet, og dertil indeholder stueplan også et stort og et mindre soveværelse samt et flot badeværelse fra 2011.

Stuen ligger på førstesalen, hvor skråvæggene og det flotte plankegulv skaber den helt rette stemning. Etagen er dertil indrettet med endnu et soveværelse.

Udover en hyggelig have med terrasse indeholder ejendommen også et stort værksted og en carport.

I Oure er der friskole, børnehave, et par spisesteder og generelt et godt leben takket være de populære høj- og efterskoler. Herfra kører der blandt andet busser mod Svendborg og Nyborg. Har I børn, kan de tage med skolebussen i skole hver morgen.

Alt i alt en meget gedigen villa i opdateret stand til jer, der vil afprøve livet på landet.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800