Svinget 5 , Vormark , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Landbrug
Pris: 1.495.000 kr.

Tidligere landejendom på Sydfyn – 212 m² bolig og fine faciliteter til hobby eller erhverv

Ejendommen er under salg!

Er I på udkig efter en ejendom med plads og faciliteter til, at I kan realisere jeres ideer og drømme? Så har vi her midt i det sydfynske landskab en spændende landejendom med nærmest uendeligt mange muligheder. I får et 212 kvadratmeter stort stuehus med fuld kælder, tidligere landbrugsbygninger på samlet 1.167 m² samt en grund på 22.300 m².

Adressen hedder Svinget 5 i Vormark, som er en lille landsby mellem Svendborg og Nyborg. Nærmeste by er hyggelige Hesselager, der ligger 1 kilometer væk og både har skole, børnehus, en stor MENY samt en aktiv idrætsforening. Bøsøre Strand - en af Fyns bedste badestrande - ligger desuden blot en kort cykeltur fra Vormark.

Ejendommen dateres til 1890 og er en ægte firlænget gård med stor gårdsplads i midten. Det er solidt byggeri, da alle fire længer er opført i gule mursten, og stuehuset er endvidere belagt med eternittag. Et kraftfuldt solcelleanlæg på den ene længe sørger for langt størstedelen af ejendommens strømbehov.

Stuehuset er i nydelig stand, og man kan sagtens flytte ind, som det står. Det meste af huset har pæne, lyse listelofter. Ejendommen er desuden meget velegnet som tofamiliebolig. Dertil er en del af førstesalen uudnyttet loftrum og kan dermed potentielt give jer endnu flere boligkvadratmeter. Kælderen er i sig selv på hele 162 m² og er dertil højloftet. Plads er her nok af med andre ord.

Ejendommen omkranses på alle sider af en smuk natur og en ugeneret og meget overskuelig have. Og ligesom i de store, tomme længer samt maskinhallen, er her mulighed for næsten, hvad det skal være.

En ejendom der skal opleves ved selvsyn for at få en ordentlig idé om de mange muligheder.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800