Svinget 21 - 5874 Hesselager

Svinget 21 , Vormark , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Landbrug
Pris: 4.995.000 kr.
Nyhed

Exceptionel landejendom med 13 ha land, to boliger og store udhuse - mellem Svendborg og Nyborg

Er minimalisme og begrænsningens kunst ikke lige det, der definerer dig, er denne ejendom i hyggelige Vormark på Sydfyn, måske noget for dig! Med en grund på knap 13 hektar, to separate boliger og et udvalg af tidligere landbrugsbygninger, får du her plads og råderum til at give dig i kast med det, du brænder for. Det være sig pladskrævende hobbies, et håndværksfag eller en anden form for erhverv.

Du kommer til at bo i et idyllisk lokalsamfund blot tre kilometer fra en dejlig badestrand på Sydfyn. Der er skole, børnehave, indkøbsmuligheder og andre fornødenheder i nærliggende Hesselager 1,5 kilometer væk.

Lyder det en smule overvældende, er der dog formildende omstændigheder. Størstedelen af jorden er bortforpagtet, og forpagtningsaftalen kan enten forlænges eller opsiges efter gældende regler. Noget tilsvarende gør sig gældende for den ene af de to boliger, en lejlighed på 134 m², som pt. er lejet ud.

Den 1.001 m² store lade står dog fuldt til din rådighed og har ovenlys, kørefast gulv og store indgange med plads til at lastvogne og gaffeltrucks kan komme igennem. Hertil kommer en mindre lade på omtrent 200 m² samt en stor, tidligere staldbygning indrettet med flere rum og et stort loftrum. I den anden ende af bygningen ligger lejligheden.

Og så er der stuehuset, hvor du skal bo! Det er en smuk og meget velholdt villa fra 1929 med rødglaseret tegltag. Huset er opført i rødsten med en markant gavlkvist på facaden og mahognivinduer. Det smukke ydre fortsætter indenfor i boligens store, lyse rum med plankegulve og sildebensparket i hallen og i den smukke trappe, der snor sig op på førstesalen. Husets stueplan er indrettet med spisekøkken, to stuer, bryggers og gæstetoilet, som begge er med gulvvarme, samt en flot hall. På førstesalen venter en repos, der giver adgang til fire soveværelser - et med gennemgang - og til et flot badeværelse. Huset har også en kælder bestående af to disponible rum. Både huset og lejligheden opvarmes af luft-til-vand varmpumper. Der forefindes også et kombifyr til træpiller/brændsel, og endelig har ejendommen egen vandboring til markvanding.

Bag huset er anlagt en helt fantastisk have. En smuk plæne snor sig ind og ud mellem store, farverige bede, fyldige træer og anden spændende beplantning. Mod vest er anlagt en terrasse, og foran huset er der en stor, brostensbelagt gårdsplads. Det skal også nævnes, at der er en stor sø på grunden.

Det er kort sagt en ejendom, hvor praktisk talt alt er muligt. Er du interesseret i heste- eller andet dyrehold, eller har du brug for en base til håndværkervirksomheden?

Ring til os, hvis du vil vide mere og gerne vil se ejendommen!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800