Svendborgvej 81F - 5762 Vester Skerninge

Svendborgvej 81F , Ollerup , 5762 Vester Skerninge

Billeder
Plantegning
Kort
Helårsgrund
Pris: 295.000 kr.

Ingen plantegning tilføjet

Byggegrund med fantastisk udsigt over Ollerup Sø

I den lille hyggelige by Ollerup mellem Svendborg og Vester Skerninge med en fantastisk udsigt over Ollerup Sø, finder I denne skønne byggegrund, der med sin placering gør, at både skole, pasningstilbud til de mindste og dagligvareindkøb findes indenfor en radius af bare én kilometer. Det er desuden værd at understrege, at Ollerup i disse år oplever en markant beboertilstrømning.


Ollerup er en yderst attraktiv by, hvor foreningslivet stortrives. Fællesskaberne udspringer hovedsageligt omkring de uddannelsesinstitutioner, der ligger i byen, som blandt andet tæller landets ældste gymnastikhøjskole, Den frie Lærerskole og Ollerup Friskole. Sidstnævnte dækker fra 0. til 9. klassetrin.


Grundens størrelse opmåles til 405 kvadratmeter, og netop i kraft af den fortrinlige udsigt over Ollerup Sø med skovklædte bakker i baggrunden, er potentialet for at etablere jer med et arkitektonisk udtryk og materialevalg, der passer til jeres temperament, helt i top. Det er oplagt at placere boligen med front mod syd, hvorved I udnytter den omstændighed, at det mest betagende af omgivelserne går hånd i hånd med optimale solforhold.


Alt i alt en fremragende mulighed for at opføre et hus med en smuk udsigt, der stemmer præcist overens med jeres ønsker.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020