Svendborgvej 79M - 5762 Vester Skerninge

Svendborgvej 79M , Ollerup , 5762 Vester Skerninge

Billeder
Plantegning
Kort
Helårsgrund
Pris: 650.000 kr.

Ingen plantegning tilføjet

Byggegrund med udsigt til Ollerup Sø

I den lille hyggelige by Ollerup mellem Svendborg og Vester Skerninge med en fantastisk udsigt over Ollerup Sø, finder I denne skønne helårsgrund, der med sin gode placering gør, at både skole, pasningstilbud til de mindste og dagligvareindkøb findes indenfor en radius af bare én kilometer. Området er udover den attraktive beliggenhed ved søen beriget med afvekslende bevoksning i form af træer og buske, således at man ikke starter "helt fra bunden". Det er desuden værd at understrege, at Ollerup i disse år oplever en markant beboertilstrømning.


Ollerup er en yderst attraktiv by, hvor foreningslivet stortrives. Fællesskaberne udspringer hovedsageligt omkring de uddannelsesinstitutioner, der ligger i byen, som blandt andet tæller landets ældste gymnastikhøjskole, Den frie Lærerskole og Ollerup Friskole. Sidstnævnte dækker fra 0. til 9. klassetrin.


Grundens størrelse er opmålt til 559 kvadratmeter, og fra grunden er der en fortrinlig udsigt over Ollerup Sø med skovklædte bakker i baggrunden. Her kan I etablere jer med en ejendom i byggestil og materialer, næsten som det passer til jeres ønsker og temperament og som en ekstra bonus vil sælger vil gerne være behjælpelig med udfærdigelse af forslag til skitsetegning - kontakt mægler for nærmere oplysninger herom.


Alt i alt en fremragende mulighed for at opføre et hus med en smuk udsigt, der stemmer overens med jeres ønsker.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020