Svendborgvej 46A - 5750 Ringe

Svendborgvej 46A , 5750 Ringe

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.195.000 kr.
Nyhed

Flot og indbydende villa med stor kælder og dejlig have centralt i Ringe

Den glatte, hvidpudsede facade, det strømlinede Designa-køkken, den hyggelige stue med indbygget bogreol og ikke mindst den enkle men meget velordnede have. Det er altsammen elementer, der får denne villa i Ringe til at fremstår nydelig og indbydende. Det er en gennemført ejendom, hvor man tydeligt fornemmer, at man har gjort meget for at skabe et både hyggeligt og funktionelt hjem.

Villaen er fra 1940 og byder på 126 boligkvadratmeter over halvandet plan samt en fuld kælder på 84 m². I forbindelse med at nuværende ejer overtog huset i 2016, blev der blandt andet etableret nyt køkken i forening med stuen samt lavet nyt tag på udbygningen. Foreningen af stue og køkken er en af husets store kvaliteter. Her får I et lyst og åbent opholdsrum med brændeovn og et moderne og superflot køkken. Og på den ene væg i stuen er lavet en flot, indbygget bogreol, og ved siden af er der udgang til en hyggelig, hævet terrasse med morgen- og middagssol.

Førstesalen er indrettet med to gode værelser og et flot badeværelse med separat bruseniche. Det ene soveværelse har adgang til et kammer/walk-in-closet, mens det andet værelse har adgang til en hems. Kælderen er indrettet med et viktualierum, et fint badeværelse, et stort bryggers/vaskerum med egen indgang samt to store disponible rum i boligkvalitet. Kælderen er i det hele taget både tør, højloftet og meget anvendelig.

Haven er en ren fornøjelse. Her får I en stor, flot plæne til rådighed med enkelte buske og et par velplacerede bede. I bunden af haven er der lavet yderligere en hyggelig terrasse, og så får I også et dejligt drivhus, der fint kan bruges som orangeri.

I kommer til at bo centralt i byen nær skole, institutioner, togstationen og i kort afstand fra motorvejen.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800