Svendborgvej 399 - 5600 Faaborg

Svendborgvej 399 , 5600 Faaborg

Billeder
Plantegning
Kort
Erhverv
Pris: 5.000.000 kr.

Fabelagtig ejendom til produktion og detailsalg - perfekt adresse på Sydfyn

Mangler du det helt rigtige sted at etablere din virksomhed inden for produktion, detailsalg eller begge dele - så falder alle brikkerne på plads på Svendborgvej 399 i Vester Aaby. Her er byens gamle kro blevet omdannet til en moderne erhvervsejendom, der pt. producerer og sælger chokolade og andre lokale gourmetprodukter. Ejendommen ligger fantastisk godt direkte ud til landevejen mellem Svendborg og Faaborg - en travl strækning, der også bringer et væld af sommergæster og turister forbi året igennem. Din virksomhed vil således nyde stor eksponering og synlighed.

Ejendommen er fuldt gearet til produktion af fødevarer. Her er et fuldt funktionelt storkøkken med udsugning og alle nødvendige godkendelser. Der er rampe på bagsiden af bygningen med kørefast underlag, så der er nem varelevering. Her er også masser af lagerplads samt et flot butiksområde direkte ud til vejen. Der er desuden glasvægge fra butikken til dele af produktionsområdet, så kunder kan følge med i produktionen. Hertil kommer personalefaciliter og toiletfaciliteter for både kunder og ansatte.

Bygningen har også en enorm uudnyttet førstesal med masser af potentiale. Etagen er udlagt som ét stort lokale, og der er mulighed for at få det tinglyst og indrette det til beboelse. Her er i øvrigt flot udsigt til Det Sydfynske Øhav.

Ejendommen er oprindeligt fra 1911, men er utrolig velholdt og fremstår i så godt som perfekt stand. I 2007 blev ejendommen renoveret fra A-Z, mens der i 2013 blev brolagt på alle sider af bygningen, etableret rampe samt et ekstra lager. Endelig blev alle vinduer skiftet til trelagsvinduer i 2020.

Det er især beliggenheden kombineret med ejendommens fleksiblitet og gode stand, der gør den attraktiv. Ejendommen kan erhverves med eller uden nuværende lejer og er således også interessant for de med investering for øje.

Alt i alt en erhvervsejendom, der virkelig kan noget - kom selv en tur forbi og se! 

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800