Svendborgvej 381 , 5600 Faaborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 895.000 kr.

Moderniseret villa centralt i Vester Åby

På Svendborgvej 381 i hyggelige Vester Aaby ligger denne velindrettede samt flot istandsatte toplansvilla og venter på sine nye ejere. Beliggenheden her er perfekt for familien, der ønsker en naturskøn base til at nyde tilværelsen og samlivet på. Herfra er der ganske kort afstand til hverdagens fornødenheder samt cykelafstand til det Sydfynske Øhavs brusende bølger. Velkommen!

Ejendommen ligger helt ideelt på et hjørne tilbagetrukket fra vejen og omringet af buske og træer. Trods den centrale beliggenhed vil familielivet altså kunne udfoldes i fred og ro, og den nemme have sætter prikken over i’et; her råder man over en grusbelagt forhave og en overskuelig baghave, som er god til boldspil eller afslapning i sommersolen. Der er desuden rig mulighed for at anlægge en terrasse eller nyttehave på den 1048 kvm store grund, hvor det er muligt at fange en solplet hele dagen i sommersæsonen.

Boligen står flot placeret midt på grunden, og her venter et hus i rigtig god stand. I 2013 foretog man renoveringer og skiftede vinduer overalt i huset, hvilket betyder, at villaen nærmest er lige til at flytte ind i. Boligarealet måler i alt 106 veldrejede kvadratmeter.

Køkkenet er lyst og indbydende, og den rummelige stue prydes af flotte trægulve med god plads til sofakrog samt spisebordsplads. Hjemmets badeværelse er med gulvvarme, og sideliggende hertil er et stort bryggers, velegnet til hverdagens mange gøremål. I stueetagen venter også et værksted eller hobbyrum, og førstesalen byder ind med to soveværelser og en repos.

Foruden den flotte villa kan familien også se frem til at bosætte sig i en aktiv landsby, som både indeholder Dagli’Brugs, sportshal, et godt foreningsliv, skole op til 6. klasse samt børnehave. De større indkøbsture kan klares med en 10 minutters køretur til Svendborg og Faaborg, hvor også gode busforbindelser kører til.

Boligen, dens gode planløsning og beliggenheden egner sig både til parret, den nystartede familie såvel som single-forælderen. Vi står klar med en fremvisning af herlighederne!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800