Svendborgvej 25A - 5762 Vester Skerninge

Svendborgvej 25A , Ollerup , 5762 Vester Skerninge

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.575.000 kr.

Fuldt udlejet ejendom i Ollerup - inklusiv serveringsstedet Kompasset

Som ejer af denne ejendom bliver du intet mindre end værtshusejer. For den populære beværtning Kompasset følger med i pakken. Det samme gør det velholdte stuehus, et lille udlejet hus på 31 m² plus 3.118 m² jord, inklusiv en lille mose, der ligger cirka en kilometer fra ejendommen. Dette er en helt exceptionel ejendom, så hvis du har et blødt punkt for den romantiske bondegårdsstil, bør du se nærmere på dette bindingsværkshus i Ollerup.

Stråtag, rødmalet bindingsværk, hvidkalket facade og sprossevinduer. Stuehuset fra år 1700 har skruet helt op for charmebarometeret. I alt er her 144 boligkvadratmeter fordelt på to sammenhængende længer.

I stueplan findes en rummelig stue med synlige hanebånd. Her er også to værelser, et pænt køkken og et badeværelse. På første sal er der endnu et værelse, som har loft til kip og fritlagte bjælker. Reposen kan let lukkes af og indrettes som et ekstra værelse, hvis der er behov for det.

67 m² af ejendommen er registreret til erhverv, og det er her den hyggelige beværtning Kompasset ligger. Den separate bolig på 31 m² er også udlejet, denne bolig har desuden en mindre kælder på 10 m².

Bag huset ligger en stor, ugeneret have, og cirka en kilometer væk ligger der 896 m² mosegrund med skovbeplantning, som du også bliver indehaver af, når du skriver under på skødet her.

Ollerup er en levende landsby, der befinder sig ca. 7 kilometer fra Svendborg. I byen ligger både Den Frie Lærerskole, Ollerup Efterskole og Ollerup Gymnastikhøjskole. Her er liv, her er indkøbsmuligheder, og her er skøn natur.

Kontakt os i dag, så vil vi med glæde vise ejendommen frem for dig.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800