Svendborgvej 16 , 5540 Ullerslev

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.650.000 kr.

Super fleksibel ejendom med bolig+erhverv i ét - i veludviklet lokalsamfund på Østfyn

Er tiden kommet til at finde den helt rigtige ejendom, hvor drømmen om bolig og erhverv i ét skal udleves? Så kom med en tur til Ullerslev på Østfyn, hvor denne spændende ejendom på hele 593 m2 nu kan blive jeres. Her venter en rummelig familiebolig på 201 m2 med fire soveværelser samt en kæmpe erhvervsdel med butik, lagerfaciliteter, garage og en masse andet.

Ejendommen ligger på en af byens større gader tæt på skolen og idrætshallen og motionscenteret. Busforbindelser til Odense og Nyborg ligger nærmest lige uden for hoveddøren. Det er praktisk for børnefamilien og samtidig en god, synlig beliggenhed for den erhvervsdrivende. Ullerslev har derudover to supermarkeder, lægehus samt flere mindre butikker og spisesteder. Der er en halv time i bil til Odense og 12 minutter til Nyborg.

Villaen er direkte forbundet med erhvervsdelen og er opført i halvandet plan. Huset er løbende vedligeholdt og står i det store hele pænt og nydeligt. Selvom huset stilmæssigt ikke er topmoderne, er der bestemt en charme i huset, og boligen kan fint bruges, som den står. Fortrækker man en mere moderne stil, er der naturligvis fin mulighed for at lave opdateringer. Huset har også en hyggelig have med terrasse. Haven er nem at passe, og der er flis i alle bede.

Der er næsten ingen grænser for, hvad man kan foretage sig i ejendommens erhvervslokaler. Garagen er belagt med klinker, har stor hejseport ud mod vejen og har en størrelse, der gør den enormt anvendelig. Der er et stort værksted ved siden af, samt videre adgang til tre gode lagerrum. Hertil kommer en frokoststue med tekøkken, flere kontorer, toiletfaciliteter samt butiksarealet med store vinduer ud mod vejen. Her kunne håndværkeren eksempelvis have værksted med lager, butik og showroom. Ejendommen kunne også fungere fint som webshop, klinik eller måske som kontor for revisoren. Mulighederne er nærmest uendelige! Lokalerne fremstår dertil i flot stand, hvilket gør dem endnu mere fleksible.

Ejendommen kunne også være et godt eksempel på en investeringsejendom, idet den kan deles op i flere lejemål: En værksteds-del med garage, kantine, lager og værksted - idet der er en separat indgang ved gangen med toilettet. Og en butiks-del med butiksareal og kontorer ved indgangen ud mod vejen. Desuden kan boligen ret nemt deles op i to villalejligheder ved at etablere et lille køkken ovenpå tæt på badeværelset. Entreen er stor nok til, at hver lejlighed kan få hver deres indgang, når man først er kommet ind gennem hoveddøren.

En ejendom man skal unde sig selv at se, hvis man nogensinde har overvejet bolig+erhverv.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800